søndag den 12. juni 2016

WEEKEND MED BLØDE BOBLER, GLIMMERNEGLE OG HAVEFEST!


Søndag og der står aftensmad og steger i ovnen - vi spiser sent i dag, fordi dagen er blevet skubbet efter en lur i solen i eftermiddags. Heldigvis fik min vejr-app ikke ret, den stod nemlig på regn i Aarhus det meste af dagen, men himlen er endnu blå, og der er stadig sommerlyde fra græsslåmaskiner og udeliv. 

Jeg har fundet et par glimt fra min weekend - som I ved, startede den i fredags med et besøg hos Retroguld


Ridehuset i Aarhus var forvandlet til et sandt vintage-paradis. Louise, der sammen med sin mand, arrangerer markedet, er så farverig og skøn - den sødeste humørbombe. Vi deler den samme passion for tøjdetaljer, print, vintageknapper og fine konstruerede løsninger. Vi fik lyserøde bobler og lækkert hapsemad, så hyggeligt!Lørdag mødtes jeg med min kollega Mathilde til hjertekaffe og knasende (og virkelig god) granola hos Emmerys. Mathilde er startet på vores kontor for 3 måneder siden - og hun passer perfekt ind i vores lille gruppe af piger. Vi har den samme humor, og hun kan genfortælle historier og situationer, der seriøst får mig til at sprutte af grin. Det er så skønt med kollegaer man også har lyst til at se i fritiden! 

I øvrigt var vi temmelig "overdressed" på Emmerys - vi skulle nemlig videre til havefest, så der var dømt Sex-and-the-city-stil med strutskørter og store solbriller. Efter kaffen stillede vi en GPS mod Them, mod drinks og sommermad på grillen. 


Og nuy en fest - Pia, der havde inviteret os, er æstetiker helt ud til fingerspidserne og maden var både smukt anrettet og SÅ lækkert. - Sommersalater med jordbær og melon, grillet forskelligt kød, hummus og tzatiki og hjemmelavet rabarberis og nøddekage til dessert. Åh haps - jeg var glad og meget mæt!!


En ny uge skydes i gang - jeg rejser på torsdag, og hold nu fast der er meget jeg skal nå inden... Men nu skal vi spise lidt stegt kylling, og så er der dømt flimmerkasse.

Go' aften til jer <3


Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...