tirsdag den 14. juni 2016

ASIAN BURGER STYLE!


I sidste uge drønede jeg efter arbejde, ned til restaurant FRüDno 16 - hvor ærmerne skulle rulles op. - Det var nemlig en aften, der handlede om at gå krea-mad-amok til en burgerbattle arrangeret af Danpo Kylling
Vi var en håndfuld blog-piger, der battlede om at opfinde en smagfuld og spændende burgerversion med kylling. 

Jeg dannede team med de bedste partners in crime Michelle og Nicoline, og vi blev lynhurtigt enige om en ret lækker burgerplan!  


Vi besluttede at lave en "Asian burger style" med en god blanding af surt, salt og stærkt. Vi er alle tre ret pjattede med asiatisk mad, der som udgangspunkt er farverigt og smagfuldt. 

Vores burger blev bygget op af følgende lag: 

Bund: Burgerbolle smurt med en dressing af mayo m. soya og lime
Salat: Blanding af tomat, agurk, forårsløg, rødpeber og friske koriander. 
Fyld: Bøf af hakket kyllingekød m. frisk chili, forårsløg og krydderier. 
Top: En skive stegt glaskål i olivenolie m. flagesalt. Samt et lag af stegte svampe.
Pynt: Syltet chili og brøndkarse


Her er den, den lækre sag - mine tænder løber helt i vand :)


Den blev saftig og lækker! En burger må gerne være lidt "greasy" - og til den knasende og friske salatblanding var det en god kontrast med et sprødt og mere fedtet lag af en glaskålsskive og stegte svampe. 
Faktisk var det et forsøg med glaskålen - jeg har ikke rigtig brugt den i køkkenet før - men da vi fandt den i grøntsagskurven, skulle den med - det viste sig at være et perfekt match! 

Vi var sørme så heldige at løbe med burger-sejren - og det var et sejt burgerfelt, så det var stort! - Jeg skal helt sikkert lave dem igen. Vi spiser rigtig mange burgers herhjemme, fordi Hector er vild med det - så det er fint med afveksling og en ny version med kylling, der foruden at være sund, smager MUMS! 


I dag har vi spist biksemad og spejlæg til aftensmad - ikke helt så fancy, men også lækkert. Jeg er i gang med at vaske tøj og forberede mig til min tur. Kina byder på 35 grader og støvregn i næste uge, det er ikke altid helt nemt at pakke til. 


- Go' aften til jer! 


Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

4 kommentarer:

 1. De ser godt nok også farverige og lækre ud! Jeg tror, der er ret meget smuk og lækker mad i dit liv Mille :-) Rigtig god tur til Kina!

  KH Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er så sød Lisbet - tak <3 Jeg spiser meget med øjnene :D Det skal altid være farverigt :) Jeg forsøger lige nu at få pakket færdig til min tur, men finder hele tiden på overspringshandlinger :D Jeg elsker Kina - men turen dertil er bare så laaaaaang :) Go' aften til jer, Kh Mille

   Slet
 2. Mmmm, tænderne løber i vand ved synet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ik!? :D Jeg blev også helt sulten da jeg satte billederne sammen :) Go aften til jer!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...