lørdag den 11. juni 2016

DYNASTY 80'ER KJOLE - RETROGULD VINTAGE MARKED!


Godmorgen til lørdag med solskin og fine planer. Min mor passer Hector i dag - I skrivende stund leger de vikinger i haven, og Hector har været inde og spørge, om jeg ikke snart skal af sted :D - Jeg er inviteret til havefest hos min veninde i dag. Det er min kollega gennem snart ti år, men jeg er så heldig, at mine kollegaer er blevet mine veninder, og vi hygger os altid rigtig meget.
Jeg har været i syv sind, hvad jeg skulle have på, men i går aftes var jeg forbi Retroguld Vintage for at tage lidt billeder. Der er nemlig vintage tøj-marked i Ridehuset i Århus i dag og i morgen - Måske I allerede har set de mange billeder på min Facebook-profil ?  
- Hallen er pakket med fantastiske sager! - Jeg selv fandt den her turkis-grønne 80'erkjole, den fik mit vintage hjerte til at banke. Jeg er jo stor fan af Dynasty, og kjolen har både pufærmer, flæser og en lang slids foran - Den skal jeg danse i i dag! :) 


Hvis I er i nærheden af Århus i weekenden, skal I tage forbi markedet, I kan læse mere om markedet lige HER. 


Go' lørdag derude, nu vil jeg drikke den sidste slurk kaffe og hoppe i kjolen! ;) 
Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...