tirsdag den 28. juni 2016

MIN LATELY-LISTE ♥


Argh jeg kan ikke slippe af med jet-lag og falder i søvn når jeg putter Hector hver aften, og så er jeg tilmed løbet ind i en omgang sommerforkølelse, suk! Men tunge skyer, nyseri og juni-regn slår ikke mig ud, jeg har fine arrangementer i sigte, og jeg har netop samlet lidt glimt fra den sidste tid - Juni har været fyldt med farver!

 Jeg har været til fest i Latiner-kvarteret, hvor byen var pyntet i de små gader, og der var boder og skøn summen af glade mennesker.
Jeg har også drukket skøre øl hos Galleri Grisk - der netop har fået nye über-lækre og rå lokaler - Det er blevet SÅ fedt! 
  


  Jeg har besøgt Interiørfabrikken, hvor jeg faldt for den meget fine ananasskål - Jeg overvejer stadig, om den ikke skal hjem til mig at bo! - Er den ikke skøn!? ;)
- Der er i øvrigt helt vildt mange fine ting i butikken - I kan se billeder derfra lige HER  Jeg har også tilføjet en lys bærfarve til min sommergarderobe - Jeg fandt nemlig en smuk kimono fra H&M's undertøjsafdeling - jeg kunne slet ikke stå for farven, den er let og blød og perfekt til en strandtur. Der er flere billeder af den lige HER 
I øvrigt har jeg de sidste par aftener bladret udsalgs-finheder på nettet, og pønser på et stort lækkert indlæg til jer snart!  Sidst men ikke mindst har jeg forkælet min mor med kræs til ganen. - Hun havde passet Hector og leget krigslege, puslespil og Ninjago-lego - og det var tid til snak og nipsemad.

- Jeg modtog for nyligt en hyggelig pakke fra Den Gamle Fabrik - med 3 nye syltetøjsvarianter. - Egentlig spiser jeg sjældent syltetøj, da det ofte bliver for sødt, men da de skrev til mig, at varianterne var med Jamaica Rom, skotsk whiskey og cognac ( say what!! :D ) - sagde jeg selvfølgelig ja tak til at prøve dem!:) De er ikke så søde som så meget marmelade, men en smag af let syrlige bær og rund eftersmag af rom, whiskey og cognac - Jeg er særligt vild med den med Jamaica rom og etikette-farven er også pæn, det tæller jo også! ;) - I kan læse mere om de 3 nye varianter lige HER.    


Go' aften til jer  


Jeg har modtaget et produkt som en gave - 
I får altid min helt egen og ærlige holdning dertil - 
Læs mere lige her
Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

2 kommentarer:

  1. Den ananaskrukke er helt igennem fantastisk! Håber du får fingrene i den:-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Den er nemlig SÅ fin - men ligesom du, er jeg også ved at skille mig af med ting og rydde op og ud, og før jeg har gjort det skal der ikke flere små ting ind i huset... Og så har jeg alligevel lige købt en lampe :D Jeg har nævnt dig i mit nyeste indlæg - synes dit sted er så fint og er vild med dine store billeder! go' aften til dig, klem mille

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...