torsdag den 30. juni 2016

DANSK DESIGN - GLIMTENDE LOPPELYKKE!


Okay - den der sommerforkølelse har fået mig ned med nakken - I ved godt den der følelse, hvor man er helt mørbanket og tung i hovedet, ledene er ømme, man har blanke øjne og en rød næse - ØV! 
Men på mit bord står den fineste lampe med prismer, der får de enkelte spæde solstråler til at danse. Det er en Werner Schou lampe, som jeg forelskede mig i for længe siden. Jeg var i Terminalen, hvor jeg spottede den på lang afstand, men inden jeg nåede i nærheden af den, havde en fyr taget den i favnen, og købt den med hjem til deres rammer. Jeg har faktisk tænkt lidt på den siden! 

Så ville skæbnen, at jeg i søndags kom tilfældigt forbi et lille loppemarked. Det regnede og jeg skulle ikke have noget, baaaare lige kigge. Faktisk har jeg planlagt, at i min sommerferie skal jeg åbne en salgsprofil og få tømt lidt ud af alle mine skatte, de skal videre og bringe glæde i nye hjem. Jeg trænger nemlig til fornyelse og lidt oprydning. Jeg læste i øvrigt, at fine Astrid også er i gang med en oprydnings proces, det gør nemlig bare så godt, at kigge sine ting og sager igennem, pakke ned og rydde ud, så helt særlige ting kan få mere plads. 

- Nå, men tilbage til min lampe!


Den stod på det lille marked, blandt alle mulige sager, der nærmest var pakket ned over den. Jeg så prismerne med det samme og mit loppe-hjerte gav altså et hop - der var den! Den kostede 300 kroner - meget billigere end jeg havde forestillet mig - jeg var ikke et sekund i tvivl, den skulle med hjem! Jeg løb gennem regnen med den i favnen, og hele vejen hjem var jeg bare så glad. Glad helt ned i maven, virkelig - for en lampeskærm!! - Jeg kan godt grine af mig selv - kan I mon også have det sådan med ting?? Er den ikke bare flot? :) 

- Nu skal jeg finde en plads til den, og så får I lidt flere billeder, faktisk tror jeg snart I skal med en lille foto-tur rundt i vores lille-bitte hus - her er hverken stort eller fancy, men altså ret hyggeligt! 


Go' aften derude 

Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram2 kommentarer:

 1. Av, den er fed! Den går ind under kategorien "lækkergrim", som findes i vores familie - når noget er lige på grænsen mellem helt fantastisk og helt vildt afskyeligt! Hvor er du heldig :D

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. HA - Søde Anne, jeg klukkede af grin da jeg læste din besked - Lækkergrim, det er altså et ret godt ord! - jeg hører det tit, bare pakket ind i - jo Mille, den er da rigtig fin... til dig altså! :D Go aften til dig <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...