søndag den 3. juli 2016

MELLEM REGNDRÅBERNE - LIDT WEEKENDGLIMT!


Weekenden startede i sandkassen i børnehaven, hvor Hector og Svend lavede mig en stor rabarber-sandkage fyldt med blade, sten og "smat". Den var så "go'" at Hector mente, at han altså blev ret kagesulten og vi hellere måtte forbi bageren på vej hjem! - Så det var vi!
Han har en ret god fantasi når det kommer til kager - En dag tegnede jeg en lagkage med fingeren på hans ryg, og beskrev hvert eneste lag der kom på. Da jeg til sidst sagde, at nu spiste jeg det sidste stykke, var han lige ved at græde! :DFredag aften hoppede jeg i hæle og tog til fest hos hende her <3 En aften med lækre drinks, snacks og søde piger - lige hvad jeg trængte til! Men hovedpine og vækning af 4-årig kl 6 næste morgen - not so much! :-/
Masser af kaffe og vandmelon blev min redning.Jeg tog Hector i hånden og hoppede på bussen mod byen. Vi spiste øko-platter på Suppe Steg og Is, gik gennem strøget uden at røre stregerne på fliserne, og delte en kugle vanilieis med guf -  Sådan lørdag bare ham og jeg <3 

Jeg købte en regnfrakke og et par guldsandaler på udsalg - Nu kan den sommerferie bare komme an - hvad enten den byder på regn eller sol, jeg er klar! 
Lørdag bød også på vildt og fantastisk vikingespil i Jels, hjemmebag og gensyn med min skønne, fine familie - Juli, du starter godt!  


Go' aften til jer 


Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

2 kommentarer:

 1. Wow, det ser godt ud - både kager, fest, frokost og sommerfødderne :) Perfekt weekendsindhold!
  Vh

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde du <3 Det var en skøn weekend - jeg har netop færdiggjort den sidste arbejdsmail og NU har jeg sommerferie - I danmark, så jeg skal nok finde gummistøvlerne frem ;-/ Dejlig weekend til jer, klem Mille

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...