søndag den 8. maj 2016

SØNDAG MED SURPRISE-PICNIC OG BARE BEN!


Søndag og miniferien lukker og slukker om et par timer. Jeg har fundet sommertøj frem, og været ude det meste af weekenden. I morges overraskede min lille familie mig med morgenmad og dejlighed. Hector havde tegnet en tegning fyldt med lakridspiber :) - og på bordet stod en fin kurv med Asti, brød og ost. - Sådan en rigtig picnickurv med ternet stof og tallerkener i -  I'm a lucky gal! ;) - Vi pakkede den i bilen og kørte mod græs mellem tæerne, bærmadder og brød til hr og fru and. 


At være "nogens mor" er en hård, men også den fineste opgave - i dag slår morsdag enhver fødselsdag 

Jeg håber, I får en skøn uge - Go' aften til jer!


Follow from Facebook / Bloglovin' / Instagram


5 kommentarer:

 1. det lyder til at have været en vildt dejlig dag! du er smuk i rød <3 hilsen My

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - du er sød <3 Det var en super hyggelig dag - jeg blev bare så glad :)

   Slet
 2. Ej! Hvor er den fine kjole fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Julie, undskyld jeg først svarer nu! Det er faktisk en vintage-buksedragt jeg købte i Barcelona - men jeg synes også der er noget fint med den røde farve, du må ud og lede efter en smuk sag! :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...