lørdag den 7. maj 2016

SAGER MED SJÆL - RETROGULD LOPPEMARKED// 7-8 MAJ!


Godmorgen! - Som lovet lidt billeder fra Retroguld marked der løber af stablen i dag og i morgen fra 10-16 på Godsbanen i Århus. I går aftes tog jeg forbi, for at knipse lidt billeder til jer inden det går løs. Mit vintage-hjerte banker for keramik, teak, lamper og farvet glas og markedets retro-puls er høj!


En citronagtig lampe, vaser med glasur, bambus møbler og det fineste glas - bordene er fyldt med ting og sager med sjæl. De mange udstillere var i fuld gang med at pakke ud og gøre klar! - Det fede ved Retroguld er, at hallen er ikke pakket med "skrammel" - det er særligt udvalgte ting, og er der noget bestemt man leder efter, kan det sagtens gemme sig derinde.  


Hvis I ikke har planer i dag og måske har mulighed for det, skal I kigge forbi markedet! - Der er også skøn ( og billig) frokost på Godsbanen - og i det hele taget er der bare drøn-hyggeligt! 
Efter at have luret på de mange retro-sager - fik jeg en øko-bajser og snak med Pernille og Julia udenfor på pladsen - selvom det var reeeet køligt, gav det lige en reminder på de fine og hyggelige ude-sommeraftener vi har i vente! 

Go' lørdag til jer <3 
Follow from Facebook / Bloglovin' / Instagram

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...