torsdag den 5. maj 2016

5 IDEER - DET KAN DU LAVE I DIN MINI-FERIE!


Godmorgen!
- Så er der dømt miniferie, og jeg holder stille og langsom morgen. I går mødtes jeg med min veninde, der i dag drager af sted til Berlin. - Og misundelsen stak altså lidt i mig - årh hjertesuk, Berlin i den her tid er bare helt og aldeles fantastisk! Men med en Barcelona-tur i bagagen, holder vi i stedet ferie uden planer - den skal selvfølgelig pakkes med dejlighed - jeg har fundet 5 ideer til, hvad man kan lave de næste par dage! 


FORDYBE SIG OG AFPRØVE NYE OPSKRIFTER 
Jeg elsker at være i køkkenet og lave farverig og lækker mad. - Men da jeg har mange aleneaftener med Hector, og hverdagene er travle, bliver det ikke til så meget nyt - Faktisk har jeg en tendens at køre de samme 5 retter, som jeg ved er nemt og godt. De næste par dage vil jeg prøve et par nye opskrifter - Jeg har allerede bladret meget i Emmas "Herlig og Ærlig mad" og fundet flere opskrifter, som jeg glæder mig til. 


TAGE TIL RETROGULD LOPPEMARKED I ÅRHUS 7-8 MAJ
Den næste tid er fantastisk for alle der elsker ting med sjæl og loppemarkeds-magi. I weekenden afholdes der (igen) et stort retro-marked i Århus - Retroguld loppemarked. Det er seje Louise der står bag, og alle de bedste retro-ting og møbler er samlet på Godsbanen til et stort marked - Det har åbent både på lørdag og søndag. Jeg skal selvfølgelig forbi - og lover at at vise jer billeder derfra! - I kan læse mere om markedet på Facebooksiden lige her. 


TAGE PÅ SKOVTUR OG LAVE SIN EGEN RAMSLØG-URTESALT OG PESTO
Det er tid for ramsløg i skovbunden - mange steder kan man dufte planterne fra lang afstand - For et par år siden delte jeg en nem opskrift på ramsløg urtesalt og pesto lige her. Det er et hyggeligt og virkelig nemt projekt!


BAGE SMÅ OG BLØDE CHURROS BIDDER
Små gyldne kager med sukkerdrys og kaffe til - det er vist en oplagt ferieaktivitet de fleste vil synes om! - Der er en nem opskrift lige her. HAPS! ;)


PLANTE JORDBÆRSKUD, PERSILLE OG ANDRE LÆKKERIER 
Hvad enten man har en have, terrasse, altan eller kolonihave - i weekenden er der lovet sol, og det skal stornydes med udeliv. Jeg har været i Billigblomst og købe jordbærskud og andet godt, der skal plantes til smag af sommer. 


Hvad har I mon af planer - kan I føje noget til listen? ;)


Go' weekend til jer <3Follow from Facebook / Bloglovin' / Instagram


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...