tirsdag den 3. maj 2016

BIRDIE BIRDIE NAM NAM!

Ugen er kun lige gået i gang - og allerede i morgen eftermiddag banker lidt fridage på igen, det er altså ret skønt ;)
- De grønne grene og solen der danser, får mit forårshumør til at gøre krumspring, og radioen har fået en ekstra tand på volumeknappen i bilen. - Og så har jeg fundet den her kjole frem. Jeg har købt den for længe siden, men den har hængt i mit skab, fordi det egentlig er en slå-om-kjole og efter jeg fik den hjem, syntes jeg båndet måske sad lidt for højt. Med lidt fix-faxerier foran spejlet, har en knude-løsning fortil forvandlet kjolen fra fejlkøb til favorit. 

Jeg har både haft den på sammen med stiletter til fest - og forleden på arbejde med tykkere strømper og grove hæle. Det er faktisk sjældent jeg køber printede kjoler, men denne måtte med hjem, og så er det i øvrigt en rigtig fin pris! - I kan finde den lige HER  


Nu vil jeg hoppe i noget helt andet og løbe en tur i aftensolen!
- I kan skrue op for Djämes Braun - det er vist oplagt til det her indlæg ;) - Go' tirsdag derude! <3
Follow from Facebook / Bloglovin' / Instagram

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...