søndag den 1. maj 2016

SKØN SØNDAG MED "HERLIG OG ÆRLIG MAD"!

Jubii - 1. Maj og jeg vågnede til blå himmel og solskin på næsen - akut forårsfølelse!
Jeg har haft besøg af mine forældre til havenusseri og kaffehygge, og i dag passede de Hector, mens jeg hoppede i en kimono og hæle.
- Jeg var nemlig inviteret til søndags-bobler og smagsprøve-lækkerier hos Emma - der I dag holdt reception med sin nye smukke bog -  "Herlig og ærlig mad".

Hovedpersonen - fineste Emma. Ubeskrivelig smuk, sød og kreativ! Hendes unikke univers er gennemført ned til mindste detalje, og det er min fornemmelse, at hun lægger sjæl og passion i alt, hun begiver sig ud i - arrangementet i dag var ingen undtagelse.   
Vi har skrevet sammen Emma og jeg, men i dag var første gang jeg mødte hende i virkeligheden. - Hun er sådan et fint menneske, man hurtigt føler, man kender, og hun fik selvfølgelig masser af kram og tillykke-klem.

Receptionen blev holdt i smukke rammer ved VinDanmark på havnen. Et rustikt lokale pyntet med blomster og lys. Jeg sad til bords med søde inspirerende damer - b.l.a. Maya og  Ann-Christine , og snakken gik af sted til vin og lækre sprøde salater. 


Måske husker I,  jeg anmeldte Emmas første bog "Skønne salater og vidunderligt tilbehør" - en virkelig fin og gennemtænkt bog, derfor har jeg glædet mig til i dag og til at bladre i hendes nye værk! Jeg har fået et eksemplar med hjem og glæder mig til at komme i gang - den er bare så flot! - I kan se mere til bogen lige HER.

Dagen sluttede af med kagehapsere og snak på et par paller udenfor. Sådan en mild søndagsbuzz, lækker mad og gensyn med søde mennesker har startet maj ret godt op! 

Nu vil jeg flade ud i sofaen - inden vi tager hul på en kort uge. - Go' aften derude! <3 
Follow from Facebook / Bloglovin' / Instagram

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...