torsdag den 28. april 2016

BARCELONA GUIDE PART II - 3 MUST-SEE STEDER!


Gråvejr og silende regn - jeg har fundet en stor efterårssweater frem - og så tænkte jeg, at det vist var tid til flere billeder fra varmere himmelstrøg- lidt blå himmel og sommerfornemmelse fra vores Barcelona-tur! Jeg har fundet 3 steder, I skal besøge, hvis/når I engang booker en tur til Barcelona! ;) 

PARK GÜELL

Park Güell er en af de mest besøgte seværdigheder i Barcelona - enhver guide vil anbefale det. Det er en stor park, der ligger højt, så man har udsigt ud over hele byen. Den er fyldt med sten- og keramikkunstværker designet af Antoni Gaudi. Der er b.l.a. en lang bænk sat sammen af farverig mosaik - der er runde former og skulpturer og eventyragtige stendyr. Helt unikt! Er man i Barcelona, SKAL man forbi parken! Dog er det vigtigt at købe billetter til parken hjemmefra, da der kun er et vis antal indgangsbilletter pr. dag. Der er dele af parken der er gratis, men vil man tæt på de mange mosaikskulpturer, så HUSK at købe billetter på nettet. 

- Det fik vi nemlig ikke lige gjort, og jeg kan ligeså godt fortælle jer det, som det er. Jeg blev ubeskrivelig pigesur og tvær - en lille smule ærgerlig over, jeg ikke kunne komme tæt på de mange smukke mosaikker! Vi kunne stå bag et hegn og se ind på parkens skønheder, men fik beskeden, at der først var billetter til dagen efter. Jeg har altid været vild med mosaik og havde derfor næsten damp ud af ørerne over ikke at kunne komme derind og se de mange farvede sten! Jeg fik vist også "spruttet" et par "ØV ALTSÅ" af sted til mine medrejsende... men så drak vi lige en kold cola, og jeg tøede op ;)

LA BOQUERIA
La Boqueria er et kæmpestort fødemarked, der ligger ved Ramblaen. Der er frugt, kød, fisk og grøntsager så langt øjet rækker. Udvalget er ubeskriveligt! 
Vi købte store saftige mangoer og sprøde pærer - og besøgte markedet flere gange - man kan få lang tid til at gå med, at kigge på de mange boder! 


CHÔK
Det bedste til sidst! - Chök er en lillebitte chokoladebutik i en sidegade ved Ramblaen - en donut-butik med donuts man nærmest ikke kan tænke sig til. Pynt af surt og sødt og fint og groft - og selvfølgelig tyk chokolade, der knaser. Vi åbnede "døren til Paradis" og fik pakket 3 donuts i en papirspose. Der var helt stille, da vi kom tilbage til vores hotelværelse med de overdådige kager. De blev pakket ud, og vi smagte hinandens. Nammenam! De koster ikke mere end en Kajkage herhjemme og smager VIRKELIG godt!! :D

Jeg valgte den med de mange små lyserøde chokoladeflager - men det var altså svært! Hvilken ville I vælge? ;)
Follow from Facebook / Bloglovin' / Instagram

1 kommentar:

  1. Hvis nogen spørger til at se fodbold i Barcelona, så er her nettet mest omfattende guide:

    https://morefews.dk/guide-til-fodboldtur-til-barcelona/

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...