søndag den 29. maj 2016

KØDBYENS MAD OG MARKED - I ÅRHUS!


I weekenden er jeg blevet bekræftet i mit bankende Århus-hjerte - Jeg har nemlig bogstaveligt talt været ude og smage på byen. Lørdag tog jeg sammen med søde veninder ud for at drikke et par drinks, og aftensmaden indtog vi på Kødbyens Mad marked under Kulbroen. Det var så mega hyggeligt! - Et mad-eventyr af tacos, pandekager, drinks, portvin, is, toasts, wraps og meget mere! - Faktisk næsten svært at vælge, hvad vi skulle spise. 


Der var musik, blå himmel og hyggelig stemning - Jeg elsker den her slags arrangementer, hvor alle typer mennesker og aldre samles!

- Valget faldt på sprøde fish' n chips med rørt dip. Haps det var godt - sådan rigtig fedtede og sprøde på samme tid! Kombinationen af de krydrede fritter og masser a citron - NAM!
Jeg fik også smagt en (virkelig pæn) blåbær-øl  og vi skålede i Njord - gin og tonic i fine flasker.  


Da det blev koldt gik vi videre på en bar, hvor vi nappede et par timers snak inden vi brød op!
En fin og magisk aften, som gjorde godt på veninde-hygge-kontoen! Men da jeg vågnede søndag morgen, kunne jeg altså ikke lade være med at tænke på al den lækre mad, som jeg ikke havde smagt. - Mine "drenge" var heldigvis ikke svære at lokke, så i formiddags tog vi da lige en "round 2"!


Nutella pandekager, burritos og en vild flæskestegssandwich - oj oj, der var så mange lækre sager, jeg er stadig mæt! 

Jeg holder øje med, hvornår der er marked igen, vi bliver nok faste kunder - selvfølgelig for maden, men også bare for super hyggelig lørdag-søndags- chill! Jeg skal nok give en heads-up herinde, men ellers kan man også følge med på markedets facebook lige her .

Jeg håber, I også har haft en skøn weekend - go' uge til jer <3

Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

4 kommentarer:

 1. nøj hvor savner jeg Århus når jeg ser det her... bare sådan at kunne cykle derhen for lige at kigge sig omkring og drikke en øl med gode venner! Det lyder som en vidunderlig weekend Mille! - MY

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så hyggeligt - du ville elske det - næste gang skal du med, det er godt du stadig (næsten) bor lige om hjørnet <3

   Slet
 2. Super skøn stemning :-)
  Skal nok snart en tur til Århus igen.
  God varm solrig dag ønskes herfra :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der var en vildt hyggelig stemning og heldigt at det var dejligt vejr :) - Tak Maria - også dejlig aften til dig, kh Mille

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...