tirsdag den 31. maj 2016

MIN LATELY-LISTE ♥

Ugen er skudt i gang med travlhed på mit arbejde, hvor jeg i disse dage tegner fine sommerstreger. Det passer perfekt, at det er blevet kjoletid og sandalvejr. I skrivende stund står terrassedøren på vid gab, og der er næsten tung varme både ude og inde. - Jeg har lige klippet Hector til sommerfrisure, og vi spiser vandmelon der knaser og er saftig. Uim - Jeg er godt på vej i sommerhumør! :)
Jeg har bladret lidt i mit kamera og samlet lidt glimt til en lately-liste!

 ♥ På det seneste har jeg arbejdet et par dage i London, og nærmest haft optur over deres grønne madkæde Leon - Det er sundt og mega lækkert fast-food!


 ♥ Jeg har spist rigtig mange portioner caesarsalater - fordi jeg fandt en go' dressing i en hollandsk lufthavnsbutik. Men jeg er næsten løbet tør for den nu -  så hvis I kender en lækker caesar-dressing så sig lige til! ;) 


 ♥ Jeg er hoppet i blomster og sommerfarver, fundet solbriller frem og spiser aftensmad på terrassen så snart solen blinker!


 ♥ Jeg har nydt naturens egne glæder og drukket syrensaft med min søde veninde. Hun havde lavet det til mig, og jeg har fået opskriften - jeg deler den snarest, det er forfriskende og lækkert! 


 ♥ Jeg har været et smut forbi min venindes nye lækre butik i Herning, og sukket over de mange smukke ting! -  Hun har sans for at sætte tingene spændende sammen, så fine sager!


 ♥ Og så har jeg bestil en sommerplads til vores lille-bitte campingvogn -  ikke den på billedet, men altså den her smukke vogn. ;) - Vi bliver i Danmark og skal til Lønstrup på sommerferie - På en lille hyggelig campingplads, jeg glæder mig helt vildt!

Hvad har I mon af sommerferieplaner? Go' aften derude!


Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

10 kommentarer:

 1. Så hyggelige billeder, Mille. <3

  Det lyder helt fantastisk med sommerferie på campingplads. Jeg er selv vokset op med at sommerferier foregik i telt på en campingplads, og har kun gode minder derfra. Pierre er meget camping forskrækket, så ham får jeg desværre aldrig med på den idé. Måske hvis der er en hytte, men kun måske. Han får nærmest tics ved tanken om eventuelle campinghabit og nudiststrande. Haha. ;)

  Vi tager en uge i sommerhus ved Ebeltoft inden så længe. Vi har lånt min fasters fantastiske sommerhus, som ligger helt perfekt ved Boeslum Strand. Det bliver sååå skønt og er meget tiltrængt.

  Håber I får den bedste tur. Ser frem til at se billeder derfra. :)

  Kh Tine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Tine for din hilsen, den gjorde mig glad!
   Jeg har haft det fuldstændig som du beskriver Pierre - sådan campingforskrækket, men efter vi har købt vores lille vogn, iih, jeg elsker det. - Hele dage udenfor til leg og hygge, selv pølsemadder bliver helt fantastiske. :D
   Og jo - fordommene om campinghabitten lever - vi smiler lige til hinanden, når en vogn lander på pladsen og der bliver pakket ud af liggestole, en grill og sokker i sandalerne:D Men folk er så søde og hjælpsomme og man kan også være sig selv hvis man ikke har lyst at snakke med andre.. - Jeg håber, Hector falder i snak med en masse børn og at vejret selvfølgelig bliver fantastisk - ellers er det ikke det samme!
   Men jeres to sødheder har hinanden at lege med, og et sommerhus i Ebeltoft lyder også ubeskrivelig skønt!!!
   Jeg har i øvrigt fået mig snust frem til, vi skal lave burgere sammen i Århus snart;) - det bliver hyggeligt <3

   Klem Mille

   Slet
 2. http://www.nemlig.com/produkt/kolonial/dressing-ketchup-mm/dressing/ranchdressing-m-ost-cardinis-035-l.aspx Den her og den her fra Svansø http://www.nemlig.com/produkt/kolonial/dressing-ketchup-mm/dressing/caesar-dressing-svanso-027-l.aspxer er hittere, samt den billige fra Aldi - den er slet ikke værst. Alle tre klæder det, især med lidt ekstra parmasan i. Har tit en pose forrevet stående til at røre en skefuld i af, for ekstra ostekærlighed :D Øj, det er godt.

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. ANNE du er hurtig og en kæmpe skat!!! - tænker vi deler den samme dressing-kærlighed, hvis jeg nogensinde kommer til at få fingrende i den hollandske dressing igen, ryger der straks en af sted med posten til dig!! - I mellemtiden prøver jeg dine bud ;)

   <3

   Slet
  2. Haha, tak - jeg krydser fingre søde Mille, det var en meget betænksom tanke! Har du fået opsnappet en af ovenstående eller måske en helt fjerde? Håber hvertfald jagtrn endte lykkeligt :D

   - A

   Slet
 3. Syrensaft. Det kendte jeg ikke til. Det ser rigtig fint ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gjorde jeg heller ikke, men har altid elsket duften af syrener. Saften smager ikke sødt som duften, men meget lækkert og friskt! Jeg skal se, om jeg ikke kan dele opskriften og billeder snart! Dejlig aften til dig Astrid, kh mille

   Slet
 4. Den står på Amsterdam og Antwerpen for vores vedkommende, men det er først sidst på sommeren, så jeg har masser af ledig Mille-tid her i Aalborg i juli ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er altså vild med klinglyden af "vores" <3 :) - Amsterdam er så mega dejlig, Antwerpen har jeg til gode - lyder fantastisk Malene. Ja vii skal have sat juli-krydset, vil vildt gerne komme en minitur til Ålborg og hygge med dig, glæder mig!!

   Slet
  2. Det klinger også ret godt i mine ører ;) Juli er en date :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...