fredag den 27. maj 2016

DE FINESTE FASHION-KNUDER!

No1 /  No2  /  No3  /  No4  /  No5


Fra stor og varm sweater til forårsgnist og fine mode-knuder. En lækker trend - jeg er så vild med det hele <3 

Fredag er jeg altid lidt "flad" i det, træt efter ugens mange indtryk! - Vi har spist nem aftensmad og Hector faldt tidligt i søvn på sofaen. Der er ikke så meget fut i hytten i dag, men i morgen står den på fernisering hos Galleri Grisk, madmarked ved Kulbroen og drinks med søde damer - Jubii jeg glæder mig til at komme ud i byen.
- Apropos Århus by - Har I mon hørt, at Århus er placeret nummer 2 på Lonely Planets turistguide over byer man bør besøge i 2016? - Altså som i nummer 2 - Sådan lige over Venedig på 3 pladsen??? Da jeg hørte det i radioen forleden, kunne jeg først ikke få det til at passe, men den er altså god nok! Wow! - Jeg ELSKER Århus - byens summen, havnen, AROS, Dokk1, den gamle by, latinerkvarteret, de små baggårde, lækre restauranter og selvfølgeligt at der er skov og vand - Jep - her er drøn-hyggeligt! At ligge nummer to på den der liste, det er altså ret sejt!
( I kan se listen lige her

Ha' en skøn weekend!

Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...