onsdag den 25. maj 2016

ISBLÅ - HJERTEVARMER!


Jeg er hjemme efter vild trafik-jam og midt-på-ugen-mylder i Netto. Nu står aftensmaden og simrer, og imens er der lige tid til at sende lidt billeder af sted, som jeg har glædet mig til at vise jer. 
- Det er måske ikke lige nu man pakker sig i en stor og vamset trøje, men det gjorde jeg for et par uger siden - Da mødtes jeg nemlig med min veninde til chai og snak, og med havde hun den fineste gave! - Hun havde strikket den isblå skønhed af en trøje - til MIG! 

For noget tid siden skrev hun et sødt kort, at hun ville strikke den til mig som en fødselsdagsgave, og jeg skulle selv vælge garnfarverne - jeg havde bare slet ikke regnet med, at jeg blot et par uger efter kunne sidde med den på! Hun må have haft fut i pindene hver eneste aften - Den er så flot! - For mig er det et helt uoverskueligt projekt at strikke sådan en sag - og så endda i voksenstørrelse, pyh! - Det er en super smuk, betænksom og ret vild gave!  


Jeg tænker den bliver perfekt til kølige sommeraftener, hvor vi skal sidde udenfor campingvognen med vin og snacks til sent. ( Nuy hvor jeg glæder mig til de aftener!!) Eller til efteråret når jeg skal i skoven med Hector - i det hele taget sådan en trøje der kommer til at følge mig sådan - forever! <3

Jeg må i gang med at dække bord - Hector har bygget et træskib i børnehaven, som han gerne vil have med i badekar efter maden - Båden er et 50 centimeter langt bræt med søm og snor, og jeg er ikke sikker på det overhovedet kan være i det lille badekar. Men det skal testet, og vi skal i øvrigt have fixet et sejl, inden hans 37 playmobilmænd skal flytte ind derpå! - #nårmanerdrengemor! :-/


Happy midweek! ;)
Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram
  

2 kommentarer:

  1. Hold da op, hvor er den fin, sweateren- og sikke et stort arbejde. Du ser så godt ud i den!!! Da jeg var 16, sad min veninde og jeg i kølige oktoberaftner og eftermiddage og strikkede sådanne sweatere, mens vi lyttede til 'Efter skoletid' og Radio Luxemburg. Det var bare SÅ hyggeligt. Til sweateren hørte dengang stramme 'strækbukser'. Så var man smart! Men det er jo nogen år siden- jeg er 67 i dag!

    SvarSlet
    Svar
    1. Så hyggeligt! - Strikkeriet er in igen - i alle aldre, jeg ville ønske jeg havde tålmodighed til det - det er nemlig skønt at få noget for hånden når man alligevel sidder og sludrer og hygger med veninder. Jeg er også bare virkelig glad for min trøje <3 Dejlig dag til dig:)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...