tirsdag den 22. december 2015

IT'S BEGINNING TO LOOK A LOT LIKE CHRISTMAS!


Jeg har købt de sidste julegaver, og i morgen kan jeg også vinge den sidste arbejdsdag af til en dejlig lang juleferie. Jeg har drønet rundt med lister og gøremål de sidste mange dage - faktisk en liiiiille smule stress, at købe pakker en lørdag sammen med resten af Århus.. - Nu glæder jeg mig til tid med de allerbedste, magisk julelys, kager der krummer, min fars sprøde and, Hectors spændte øjne og hans lille hånd, når vi skal gå omkring juletræet. 

Jeg har tømt kameraet for lidt december-glimt! 


- Har I mon handlet de sidste pakker og fundet julesættet frem til på torsdag? 

Jeg har en lille dreng, hvor julespændingen kribler til helt ud i fingerspidserne - Så vi tæller ned med store kryds i kalenderen - XX to go!

Go' aften til jer og selvfølgelig et stort

GLÆDELIG JUL <3
Follow from Facebook / Bloglovin' / Instagram

4 kommentarer:

 1. Så mange fine billeder, der får en i dejlig julestemning ☺
  Glædelig jul til dig og dine ♡

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Rakel - Det er en hyggelig tid, men med en 3 årig i huset er det også rart det snart får en ende, for hold nu fast han vågner tidligt hver morgen.. :D Glædelig jul til jer - Håber I får en magisk aften <3

   Slet
 2. Dejlige billeder, som får os, der kikker, til at føle glæde!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...