tirsdag den 29. december 2015

MY BEAUTY FAVORITES!Vi er tilbage fra jul i det sønderjyske, og jeg har pakket engle, hjerter og juletræspynt i en kasse. - Der er købt tulipaner og vi er ved at genfinde hverdagen. Det lykkedes mig at glemme mit kamera, men imens det finder vejen tilbage til Århus - har jeg fundet et billede fra søde Emmas blog. For et par uger siden spurgte hun, om jeg ville dele et par beauty favorites. 
Vi er selvfølgelig enige om, at skønhed kommer indefra - og glans af skønhed ofte kommer med store smil, kys og tid sammen med de allerbedste. - Men derudover tipper jeg 5 favoritter lige HER    

Fridagene bruges på indehygge i dasetøj. Jeg har læst Astrid Lindgren fortællinger for Hector, han fik en tyk bog i julegave. Jeg spiser avokadomadder og kæmpe-appelsiner og bekæmper det sukkermonster, der i juledagene blev flittigt fodret med konfekt og sprøde klejner. I eftermiddag vil jeg sy puder til sofaen - og så er der planlagt en gåtur og kaffe i byen med min veninde.  - Det her ferie kan også skrives på en liste af favoritter! ;) 


Vil I dele en eller flere af jeres beauty - favorites? Det vil jeg elske at læse <3
Follow from Facebook / Bloglovin' / Instagram2 kommentarer:

  1. Hvor lyder det bare hyggeligt! Her har jeg til gengæld utrolig svært ved at forstå, at vi alle fire har haft ferie sammen i over en uge, og at hverdagen snart kalder igen. Jeg elsker feriernes langsomme tempo.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er bare skønt at komme helt ned i gear - Godt nytår til jer søde Marina <3

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...