torsdag den 17. december 2015

I GUESS CHRISTMAS CAME EARLY THIS YEAR!

Jeg er altid nysgerrig på, hvad andre køber af små ting til sig selv når de rejser, det er et spørgsmål der ligger klar på tungen, uanset om mine venner har været på skitur, charter eller telttur på Bornholm. - Hvorfor det er spændende, ved jeg ikke, det er det bare! :D Mon jeg er den eneste der har det sådan!? - Da jeg pakkede min kuffert ud fra min Kinatur, fik jeg lyst til at vise jer de små ting, jeg købte med hjem til mig selv. :)

 En lille kasse med 40 forskellige billeder af retro-campingvogne. De giver mig næsten sommerfugle i maven - nuy jeg glæder mig til foråret og sommeren, hvor vi igen skal ud på tur med den HER :) 

En lille broderet toilettaske i en klar blå farve. 

De fineste glimmersko til ingen penge - Jeg bruger størrelse 39 og det plejer, at være for stort i Kina, men med dem her krydsede jeg fingre og imens  gled min fod ned i, endda med masser af plads - JUBII! ;)

Grøn matcha the - både til at drikke, men også som skumslik, sidstnævnte er dog alligevel ikke så go'e, som jeg havde håbet :)

En lille dåse pastiller - det er efterhånden blevet en tradition, de har så mange små fine dåser - Jeg bruger dem til tyggegummi og andre småting. 


Køber I mon også små ting med hjem når I rejser?


Go' aften til jer <3
Follow from Facebook / Bloglovin' / Instagram

2 kommentarer:

  1. sikke nogle smukke billeder og flotte ting, som du har købt i Kina. Når jeg er ude at rejse skal jeg altid ind i et supermarked. Jeg elsker at gå på opdagelse i det lands almindelighed. Da jeg sidst var i barcelona fandt jeg en øl, som havde tilsat grapefrugt og en cacao som hed cola-cacao. Og hvis jeg kan finde et loppemarked køber jeg med sikkerhed en gamle lampe, taske eller billede ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hihi jeg smiler stort - Jeg deler din glæde med opdagelse i et andre landes supermarkeder - især i Kina - der er jeg vild med deres sjove fugter og de har små skøre kager ( der godt nok sjældent smager af meget). Øl med grape lyder frisk og lækkert - cola-cacao derimod!!!! :D Dejlig fredag til dig <3

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...