søndag den 13. december 2015

KINESISK JULEMAGI OG ET TILTAG!


Hej derude <3 Så er jeg tilbage fra Kina, godt mørbanket af en lang rejse og en travl uge. En uge der bare fløj af sted! 
- Jeg rejste til Hongkong og videre til Kina, hvor dagene var pakket med sommertegninger, smukke print, og kreative ideer til foråret 2017. Det er altid en spændende start og del af mit arbejde, men også virkelig krævende og når jeg når til aftenen, er jeg helt træt i hovedet af dagens mange farver. 

Om aftenen tager jeg hver dag, sammen med min kinesiske kollega, ud i byen og finder et sted at spise. Så lægger jeg arbejdet til side og suger til mig af Kina, stemningen, det lækre køkken og det, at være blandt så mange mennesker overalt man går. Kina var, som altid, pyntet med lys og lamper i træerne og der var tilføjet julemusik - så julestemningen er intakt! :)

Jeg har efterhånden rejst i Kina i 9 år, men jeg synes hver gang det er lige magisk, at stå under træerne der er fyldt med tusind blinkene lys og lamper. 


I dag er det den 3 advent - og vi har hentet et lille juletræ, pyntet det og det står i stuen med kugler, fugle og glimmerstjerner. Hector piller ved de små ophæng og spørger mig, hvilket jeg bedst kan lide. Han er simpelthen så julesød!

Jeg har desværre ingen adventgaver jeg kan dele ud herinde, men jeg kan overraske med et lille tiltag, som jeg, fra opfordring fra flere - ENDELIG, ( better late than sorry ) har lavet - Nemlig en Facebook-side til universet her - Der opdaterer jeg de nyeste indlæg, billeder, hverdagstanker og mere til! Jeg tænker, jeg derved, på en eller anden måde, også vil føle mig lidt "tættere på jer".. - Håber I har lyst til at følge med derfra - Det vil gøre mig rigtig glad - I kan finde siden lige HER  


Glædelig 3 advent til jer <3Follow from Facebook / Bloglovin' / Instagram 

4 kommentarer:

 1. Hvor hyggeligt med juletræspyntning - det er også såååå facinerende!
  Kigger straks forbi siden Millesen - og velkommen hjem <3 :D

  - Anne Www.venterpaavin.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Anne - det var som altid en go, men rigtig travl tur, og desværre regnede det en del - Ude godt, hjemme bedst ik, og nu er der skruet op for julehyggen :)

   Slet
 2. Uhh så smukt og en vidunderlig stemning i Kina :-)
  Jeg ville gerne selv dertil og høste inspiration.
  Glæder mig til at se det du fik høstet :-)

  Jeg var på Christiania julemarked, også stemningsfyldt og rigtig hyggeligt, det kan anbefales :-)
  Lidt senere ligger jeg 3.advent giveaway op og du er velkommen, du kan også nå at deltage i 2.advents giveaway.

  Glædelig 3.advent og tak for den stemning du har bragt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maria - tak for hilsen fra dig! Jeg ville så gerne på julemarked, men kunne ikke nå det i år, det er ellers rigtig hyggeligt. Jeg kigger straks ind til din giveaway ;) Go' aften til dig, kh Mille

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...