fredag den 20. november 2015

JULEMARKEDER // ALL IN ON CHRISTMAS SPIRIT!

Knasende pebernødder, duft af gran, appelsiner, knitrende gavepapir og lys i vinduerne.  - Er jeg den eneste der begynder at glæde mig til det hele? :) - Måske er det fordi jeg næsten hver morgen, meget tidligt, bliver vækket af en lille bitte stemme der hvisker - " Mor, må jeg godt stå op og se om der er sne?" - Når man er 3 år er der alt for lang tid til julen går i gang - Vi tæller ned med små tykke kryds i kalenderen. ;)

Jeg har en Kinatur i vente snart - men når jeg kommer hjem, skruer jeg op for julebarometeret - jeg kan ligeså godt advare jer - den store julekasse skal findes frem, og jeg forventer masser af gløgg og julerier herinde! ;)

Først en oversigt over julemarkeder der er værd at besøge - I kan finde en endnu længere liste på markedskalenderen lige her - Men dem her vil jeg gerne forbi - de er pakket med fine designs:  

   FINDERS KEEPERS JULEMARKED GODSBANEN I ÅRHUS - Læs mere lige HER 

UPCOMERS JULEMARKED I VEJLE - Læs mere lige HER 

DESIGNSKOLENS JULEBAZAR I KOLDING - Læs mere lige HER

TRAPHOLT JULEMARKED I KOLDING - Læs mere lige HER

DESIGNCELLERNE JULEMARKED I HORSENS - Læs mere lige HER

POPUP DESIGNMARKED I ÅRHUS d. 1-23 dec - Læs mere lige HER 

ARKITEKTSKOLENS JULEMARKED I ÅRHUS - Læs mere lige HER

GODSBANENS JULEMARKED I ÅRHUS - Læs mere lige HER


Markederne på listen er, som I kan se, alle i jylland - Men er der fint design/jule-marked I synes der mangler på listen - så skriv gerne en kommentar evt med et link - Så vi kan fyre op i den rette Christmas spirit ;)


Go' weekend til jer! 






6 kommentarer:

 1. Hej Mille
  Ved du, om designskolen i Århus holder det "samme" weekend i år? Altså d. 12.-13. december? Mange lækre markeder, håber jeg selv kan nå bare et enkelt af dem :-)
  /tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tina - Jeg ved det desværre ikke - jeg har lige ledt nettet tyndt, men kan ikke finde noget om det, ville ellers have opdateret listen - hvis du hører noget må du lige give en heads up :) Kram og go' uge til jer :)

   Slet
 2. Ih, hvor pudsigt - min kæreste og jeg skal også til julemarkede idag. Det er Aalborgs gamle Kloster midt i gågaden, vi har valgt at besøge - det skal nok blive aldeles hyggeligt :D

  - Anne

  Www.venterpaavin.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Har lige set dine billeder, det ser så hyggeligt ud, så er I i julestemning - I næste weekend pynter jeg op og tager til et eller flere af markederne - Go uge til dig, søde Anne <3

   Slet
 3. Hej Mille.
  Arkitektskolens julemarked er den 5.-6. december :-).
  Du har linket til sidste års julemarked ;-).

  https://www.facebook.com/events/186365791695769/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maj - GODT du var vågen - TAK! - Jeg ved ikke lige hvordan det kunne ske, men skyndte mig at få det rettet! :)
   Go' aften til dig <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...