onsdag den 18. november 2015

GAI + LISVA - BLØDE OG RENE LINJER!


Godmorgen! Det er mørkt ude og bilerne suser forbi - Jeg er vågnet til en lille midweek-fridag med  masser af hygge og kaffe på kanden. - Endelig milletid! :) Jeg har fundet lidt glimtende billeder fra en efterårsaften med modesnak - For nyligt besøgte jeg nemlig en af de fineste butikker i Århus!
- På de brostensbelagte gader i latinerkvarteret, ligger Gai + Lisva - og de havde åbnet døren til et event med let fingermad og et kig på deres bløde vinterkollektion.
I kender dem sikkert allerede - Det er et århusiansk mærke, der b.l.a. er kendt for en tidsløs stil i lækre kvaliteter. - Som I ved, bugner mit klædeskab med vintagetøj i farver og print, men hos Gai + Lisva bliver jeg helt draget af de mange bøjler i rolige nuancer. Det er et mix af lækre basis-produkter og design med kant. Jeg har lavet en lille collage af deres kollektion, men I kan se flere billeder lige her. 


- En hel aften, hvor jeg sammen med en håndfuld søde blogpiger, fik lov at pille ved de mange vinterbøjler, og høre historien og tankerne bag. Jeg forelskede mig i den sorte silkeskjorte med høj hals - og ved I hvad, jeg var så heldig, at få den med hjem, pakket sirligt i det fineste, rosa silkepapir.
- I en tid, hvor de store kommercielle modehuse præger bybilledet, synes jeg, det er hyggeligt, at besøge en mindre butik med stearinlys på bordene og personlig betjening. 


Hvis I har mulighed for en ose-tur i Århus, skal I tage forbi og se butikken - den er rigtig fin! 
- Der er, ud over de mange bøjler med tøj, et nøje udvalgt sortiment af sko, smykker og tasker, der passer til konceptet i butikken. B.l.a et stort udvalg af lækre skindtasker fra det århusianske mærke - RODTNES  


Pssttt.... Jeg har jeg netop opdaget, at Gai + Lisva holder et lagersalg i denne uge, måske man kan være heldig, at finde lidt lækre sager fra tidligere kollektioner, læs mere om det lige her. ;)


Jeg har lovet Hector at sætte gang i vaffeljernet - fedtede vafler med puddersukker og syltetøj - My kind of day ;)
- Vaffelhjerter i jeres retning - Go' dag derude!  <3
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...