tirsdag den 24. november 2015

DYNASTY - KRYSTLE CARRINGTON TIRSDAG!


For et par weekender siden syede jeg den her guld-kimono til julefrokosten med mine kollegaer. Jeg havde den på sammen med en blondetop og glimmer på øjnene. I dag hvor der var regndråber på vinduerne, tog jeg den på igen, og toppede den med mine fine vintage-guldøreringe, som min veninde gav mig til min fødselsdag. Guld og glitter gør bare altid min dag en tand bedre!
 - I mine unge teenageår sad jeg cleanet til skærmen og så "Dynasty" - hvor Krystle og Alexis overgik hinanden i overdådige glitterkjoler, og nærmest i hvert afsnit endte ud i en ægte rive-i-håret-kvindefight med Blake i baggrunden - "God damn it Krystle"! - Kan I huske det?? :) Årh suk! 
- Det fik mig til at gå med hånden på gelænderet på vores trappe, en sådan glidende gang, som næsten kun Krystle kan det, og jeg sukkede efter høje skuldre og glitter på ørerne. Hånden på hjertet, hvis ikke det var fordi man ind imellem kan falde lidt for meget ud, ville jeg virkelig gerne køre Krystle og Alexis-stilen hver dag. - Nu tænker I nok, hvordan og hvornår man da "falder for meget ud"!? - Men det kan jeg fortælle jer - for når man træder ind på Gul stue i børnehaven i en gulvlang guldkimono, store guldtrekanter på ørerne og i øvrigt de der blå plastik-sokker på fødderne, så man ikke sjapper gulvet til - sååå kan man faktisk godt mærke, at de voksne man møder på vejen, ikke helt ved hvor de skal kigge hen. Jeg ved dog ikke, om det var alt det guld eller måske bare min glidende gang! :D

Håber I har en skøn uge - glitter i jeres retning! <3 
6 kommentarer:

 1. Århh haha, tak for det billede på min nethinde :-) Jeg er sikker på du var en virkelig smuk og gennemført glidende Krystle derinde i børnehaven. Og det får mit for tiden hver morgens stunt til at se endnu mere usselt ud - jeg afleverer nemlig konsekvent med min store strikhue trukket godt ned over ørerne, for at skjule at jeg endnu en morgen ikke nåede at rede hår inden vi skulle ud af døren. Det skisme heldigt jeg er på barsel.

  Kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. HA Maria!! :D - Du er sød - og du ved vel godt, at med barsel har man carte blanche til store huer og joggingbukser ANYTIME ik !?? :) Go' uge til dig <3

   Slet
 2. Den er vrikelig fin, din kimono!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! - så fandt jeg ind til dit kreative univers - glæder mig til at kigge med! ;)

   Slet
 3. Den er virkelig flot! Jeg er sikker på at du har pyntet flot i børnehaven :-)
  God weekend Mille.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth <3 Håber I har haft en dejlig weekend, jeg har været alene med Hector og rå-hygget - om lidt skal 24 små bitte ting pakkes i gavepapir - pyh... :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...