torsdag den 1. oktober 2015

INTERNATIONAL KAFFEDAG OG EN LILLE PLAN // BUT COFFEE FIRST!


Den 1 oktober betyder flerfarvede blade på træerne, tæpper i sofaen, stearinlys og kopper med varmt. I dag er det international kaffedag, og derfor er kaffen med ekstra skum og lidt kanel på toppen.

Jeg har fundet en hyggelig lille kaffefilm - den kan I se lige her  


Den bløde, cremede skum er næsten som dessert, uim og hurra for kaffe! :)

Måske I har fornemmet, at jeg, efter en lille sommerpause, har genvundet min lyst til at fotografere og blogge. Det er på trods af mine dage virkelig er travle for tiden, men bloggen her er et sted jeg kobler af - Jeg har så mange ting i hovedet, som jeg gerne vil dele med jer. Jeg har fået mange søde hilsener her og på min mail, og det betyder mere end I ved - TAK! - Derfor vil jeg også gerne give jer et lillebitte praj om, hvad I b.l.a. har i vente herinde. 

- Efterårs-musthaves! - En oversigt af über-fine udvalgte sager. 
- Lidt om mig! - Det er på tide I får "lidt mere af mig" - derfor forsøger jeg at skrive lidt personlige facts! :) 
- Opskrift på fantastisk og sund salat-to-go! - Til alle der gerne vil have en farverig og sund madpakke.
- En overraskelse! - Jeg har fundet en lækker sag til jer - jeg elsker overraskelser - I skal GLÆDE jer!!

- Håber I har lyst til at læse med, vi blogges ved snart igen - Go' aften og happy international coffee day! :)
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...