tirsdag den 29. september 2015

KLÆDT VARMT PÅ - ULD TIL UNDER 1000 KRONER!


En efterårshilsen med vind i håret, uldfrakke og mørke farver fra mig. Nu er strømpebukserne fundet frem, og jeg synes faktisk det er ret hyggeligt. Jeg har et eller andet med jakker og frakker, og har efterhånden en fin samling, men har savnet en "almindelig" og enkel sort jakke. Den her uldfrakke er netop tilføjet samlingen - jeg faldt tilfældigt over den i "vores allesammens H&M" forleden. ;) 
- Den er enkel, med stor krave og en grov lynlås der giver lidt kant.


 -  Faktisk er jeg altid indstillet på, at betale lidt ekstra for overtøj - det skal gerne holde i flere sæsoner, jeg skal kunne holde varmen, og selvfølgelig skal det have et lækkert design og pasform. Jeg kigger altid i det lille mærke der sidder i tøjet, inden jeg køber noget. Jeg er lidt "arbejdsskadet", og har en leg kørende med mig selv, hvor jeg prøver, at gætte kvaliteten inden jeg kigger på mærket - Ja, jeg er lidt en tekstil-nørd på det punkt! :) - Det er også for at sikre mig, at der er en sammenhæng mellem kvalitet og pris. Den her jakke er en rigtig fin kvalitet med et højt indhold uld, og ved I hvad? - Den koster kun 500 kroner! 
- Jeg kan sagtens forelske mig hovedkulds i tøj, hvor jeg udmærket ved, jeg mest betaler for brandet og designet, mere end en fantastisk kvalitet, men her får man faktisk noget for pengene!   
Tørklædet er fra & Other Stories - 100% uld, stort og lækkert - sådan et jeg drømmer om at have i alle deres flotte efterårsfarver! Det koster næsten det samme som jakken, men det er et must-have til efterår og vinter. 

Jakke: H&M  //  Kjole: Pieces  //  Tørklæde: & Other Stories 

- Kigger I mon også på mærket inde i tøjet, eller mere på design kontra pris? - Og har I fundet den varme jakke frem? :) 


Håber ugen er go' ved jer <3 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...