søndag den 27. september 2015

LIDT WEEKEND - YAY!

YAY - for fredagsblomster der blev af den slags der er håndmalet på keramik - for loppefund!

- For septembersol der danser i stuen!

- For bananbrød og æblestykker med yndlingsmennesker!

- For røgfarvet glas der kan bruges til at holde styr på mine smykker!

- Og for chokolademadder, kaf' og lidt søndagslæsning! 

Hvordan kan det egentlig gå til, at weekenden forsvinder hurtigere end man næsten når, at sætte sig rigtigt til rette og råbe KLAR!? Jeg har kun nået halvdelen af alle de praktiske ting jeg havde planlagt, og faktisk vågnede jeg lørdag med en dum hovedpine-streg henover panden - men heldigvis sneg de ovenstående rare ting sig også ind.   

- Hvad er mon jeres weekend-yay's? 

Go' aften til jer <3 
2 kommentarer:

  1. det lyder som livsnyderi :) og ikke så tosset endda! Efter lange arbejdsdage og snot har jeg her til eftermiddag, trukket en stor lænestol ud på verandaen, puttet mig under en dyne og nydt solstråler alt imens jeg har lyttet til radiofortællinger. Livet føles hærligt nogle gange!!! Ps. mon reykavik kunne være noget?

    SvarSlet
    Svar
    1. Åh nej - der er mange der bukker under med forkølelse lige nu - håber du er i bedring - din søndag med solstråler på verandaen lyder godt nok hyggelig - jeg kan lige se det for mig :) Go' bedring fine du og Reykavik lyder drøn-spændende! ;)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...