fredag den 25. september 2015

SMÅ GYLDNE DRÅBER!


Godmorgen <3 - En lille glimtende morgenhilsen fra mig. - Jeg har endelig været forbi den nyåbnede, lækre & Other Stories butik i Århus. Den lever fuldt op til sit navn, og fortæller, lige fra man træder ind ad døren, historier om stilfulde kvinder med kant. Så mange lækre bøjler med eksklusive farver og snit - Det er om muligt blevet endnu mere hyggeligt, at gå på oseri-tur i byen - med kaffe i den ene hånd og en veninde i den anden. :) 
- Jeg tog forbi for at se butikken og skulle slet ikke købe noget, men da jeg så de her små, gyldne og tidsløse regnvejrdråber, måtte de altså med hjem! - Er de ikke bare fine!? 

Øreringe: & OTHER STORIES

Min weekend skal fyldes med en masse praktiske (lidt kedelige) ting der skal ordnes, alt det jeg ikke når i hverdagene - men jeg har også været et smut forbi Læderiet, hvor jeg har købt det fineste, mest bløde og lækre skind til et projekt - Jeg er så spændt på at komme i gang med det - håber jeg kan vise jer mere snart!
- Hector har sparet penge sammen til en lille pakke lego, den skal købes i dag ( han har glædet sig i flere dage!! :) ) - Jeg vil have mig en stor, smuk buket fredagsblomster!

- Hvad har I mon af planer?
   

5 kommentarer:

 1. Hvor er de fine, en gang i mellem fortryder jeg at jeg har plugs. Jeg vil se frem til at se skind projektet.. ;) og mine planer står på besøg hos familien..

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Joan - jeg måtte lige ind og være helt sikker på hvad plugs er :D :D Det rigtig fedt ud til dig! - Jeg kom slet ikke igang med skindprojektet - men det ligger og smiler til mig - jeg er virkelig spændt, for det kan enten blive helt vildt godt eller gå helt galt - så kryds lige fingre for mig!!! :) Håber du havde en hyggelig weekend med familien og en skøn uge. Kram til dig

   Slet
 2. Du er altså altid så fuld af gode Århus-tip, tak for det ! Jeg er stadig tilflytter (på 3. år) her ude i provinsen syd for Århus, og netop fordi jeg bor her, og ikke i centrum, så er jeg bare ikke lige den hurtigste til at følge med og se og opleve alle de lækkerier der er i vores fede by. Så tak for dig, du er på flere plan super inspirerende :-)

  Kh Maria.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Maria - Det betyder mere end du ved, at du bruger tiden og skriver sådan en sød besked her. Tusind TAK for den! <3 - Efter vi er flyttet fra Trøjborg kommer jeg heller ikke så meget til centrum mere, så når jeg endelig har lidt "Mille-tid" og kommer af sted, så suger jeg til mig af bylivet - Det gør mig rigtig glad, at du kan finde inspiration her i mit billedunivers - Håber du har en dejlig uge og tak igen for din tanke, Klem Mille

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...