søndag den 4. oktober 2015

CHOKOLADE-COOKIES OG OKTOBERLYS!


I dag har jeg plantet så mange tulipanløg, at selv Holland vil kunne blive imponeret til foråret, hvor der forhåbentlig skyder hvide, rosa, sorte og laksefarvede tulipaner op overalt. Min tålmodighed med havearbejde er jo virkelig ikke den bedste, og hold nu fast det tager lang tid, at lægge alle de løg... Så er det ret fint, at kunne afbrydes med pause af kaf', sludder og søde gæster på terrassen!

Håber jeres weekend har været lang og rar <3 
6 kommentarer:

 1. Dejlige billeder - ja, jeg har sagt det før, men siger det gerne igen.. :)
  Og mht til forårsløg, så tænker jeg også altid; Ork, det klarer jeg på 20 minutter! 2 timer senere har jeg kun overvejet, overvejet, overvejet - og fået dem fordelt i passende bunker :)
  Og nu - venter vi spændt på forårets komme!
  KH Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Trine <3 Jeg købte løgene og på vej hjem i bilen tænkte jeg hvor hyggeligt det blev, at Hector og jeg kunne gå og gøre det sammen - han smed lige præcis to løg i jorden så gad han ikke mere - jeg blev næsten helt irriteret indeni - for det skulle jo være så drøn hyggeligt!! :D De røg derfor også lidt ned i "bunker" her - ingen af os gad vist rigtigt - jeg krydser fingre for der mindst dukker 5 op :D
   Go' weekend til dig, Kh Mille

   Slet
 2. Skønne billeder, det ser ud til i har hygget jer.. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Joan - Der var den sidste dag med solstråler på terrassen - godt jeg lige nåede at knipse et par billeder, for nu er der bare koldt og vådt - i weekenden må der dømmes kakao med fløde ik :) Go' weekend til dig

   Slet
 3. At lægge løg -- ER EN LANGSOMMELIG BESKÆFTIGELSE-- men belønningen kommer! Glæd dig! Og sikke en god dag I har haft i forbindelse med det. En god veninde har sagt: Jeg sørger for ikke at nå alt havearbejdet på en gang- for så er der jo slet ikke noget til i morgen!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, Jeg er sikker på det er kloge fine ord, hvis man i hvert fald nyder at gå og pusle i haven - Jeg er jo desværre bare sådan indrettet - at jeg nyder at sætte mig derud og der er farverigt og hyggeligt, men arbejdet det kræver har jeg ikke helt tålmodighed til... Måske det vokser på mig når haven forhåbentlig stråler om et halvt års tid ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...