søndag den 20. september 2015

LIFE LATELY!


Jeg er endelig ude af jetlag fra min tur. Jeg kom hjem fra Kina og tog direkte ud og surfede på hverdagsbølgen af alt hvad ugen indeholder. - Jeg har haft travlt på mit arbejde, været til forældremøde i børnehaven, ordnet praktiske gøremål osv. Men vægtskålen skal veje lige af alt det der bare skal gøres, og alt det knus-hyggelige man gerne vil! - Derfor har jeg også gået arm i arm med søde Michelle. - Vi tog på VACA og spiste meximad og senere fik vi tiramisu og drak kaffe på Vesterlauget. Arh Det var hyggeligt!  


Jeg har også været på "Loyd's sushibar", som jeg fortalte lidt om her. :) Det var skønt, at komme hjem og få serveret lækkert homemade sushi, og at sidde og kigge på de to travle, men søde kokke i køkkenet.  


Og sidst men ikke mindst to glimt fra vores bloggerlopper-marked hos Balsalen. Det var skønt at se de andre piger igen! - Solen skinnede og der er bare så hyggeligt i den lille gård.   

I kan besøge Trines lækre butik, Balsalen lige her. 


Go' aften til jer <3
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...