søndag den 13. september 2015

LIDT SØNDAGS-PAILLETTER!


I søndagens støvregn har jeg i dag været i høje hæle til barnedåb ved mine skønne venindes lille Valdemar. - Jeg har syet en kimonokjole med vidde ærmer og et oversize fit. Ret praktisk til en dag med stor brunchbuffet og sprøde flødeboller til dessert! :)

Stoffet har jeg købt på Trøjborg i Århus - Jeg er ret vild med dekorationen fra de mange små pailletter. Mønsteret er klippet i frihånd til to stykker - et forstykke og bagstykke der næsten er ens. 


Jeg klippede stoffet i stuen, syede den sammen i mit krearum og prøvede den ved spejlet i soveværelset - rundt i huset lå drysset millioner af små pailletter. De satte sig på fødderne og blev trukket videre rundt i huset. - Det var iiiikke helt gennemtænkt.. :-/ Men kjolen er blevet lige som jeg håbede - enkel, behagelig og med lidt kant!


Faktisk har jeg efterfølgende set en kjole der minder lidt om den - Den kan I se lige her.

Jeg er stadig ikke helt fri for jetlag, bliver søvnig allerede klokken 20-ish og vågner kl. ca 5. - Men det er skønt at være hjemme. I går blev jeg til aftensmaden inviteret til "Loyd's sushi-restaurant" - En hjemmerestaurant, hvor Hector var tjener og jeg fik serveret hjemmelavet sushi og saft. Han havde, med lidt hjælp. tegnet et fint menukort og glædet sig hele dagen til, at tage en lille hat på og sige "Go'daaag og hvad skulle det være". - MEN da klokken endelig blev spisetid og jeg skulle sætte mig til bords, opdagede vi, at den lille bandit havde tegnet tuschstreger rundt i det meste af køkkenet, på en vase, på gulvet og på en dørkarm...... - Der skal man virkelig bide sig selv i tungen og forklare, hvor mega-meget forbudt det er at tegne på andet end papir, OG så bagefter sætte sig hen i den hyggelige "restaurant" og lege med...! :)

Men om det er pailletter eller tuschstreger, hvis man får en ide, skal den åbenbart bare føres ud i livet!!! ( Indsæt selv et abe-ikon der holder sig for øjnene!) :D


Håber I søndagshygger <3
11 kommentarer:

 1. Hvor lyder det helt igennem fantastisk! Og så kan man godt se igennem fingrene hvad angår tusch og palietter bare denne ene gang :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret Kristina - Så kan man godt se igennem fingre med det - men lige når man opdager, at alle hvide flader har grønne sirlige streger giver det lige et et tryk i maven :D det kunne heldigvis gå af og vi havde en hyggelig aften.
   Dejlige billeder i inde hos dig - I aften når jeg får mere tid - går jeg længere tilbage i din liste, jeg har ligget vandret med travlhed af arbejde og hverdag på det sidste så glæder mig til at komme rigtigt rundt i blogland :) Go dag til dig Kh Mille

   Slet
 2. Helt fantastisk fin! Og kæmpe meget velkommen hjem igen <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Mejse, jeg glæder mig så meget til at se dig snart igen - Sender dig lige en sms <3

   Slet
 3. Kæft hvor er det den lækreste flødebolle-skjuler jeg nogensinde har set *indsæt hjertesmiley*
  Og indholdet er nu også sødt, og det er iiiikke chokoladen der tales om :D Du er godt nok fin.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anne - din besked giver sommerfugle i maven.. tak fordi du er sød <3 - HÅBER jeg får lov at hilse på dig in real life snart! Go dag til dig kram Mille

   Slet
  2. Ih, hvor er du bare selv sød :-0 <3
   I lige måde!

   - Anne

   Slet
 4. I am extremely impressed along with your writing abilities, Thanks for this great share.

  SvarSlet
 5. Hvor er det en fin kjole Mille, du er så dygtig! Og tuschstreger på væggene har vi også været igennem - jeg tror, at det høre med til at være børnefamilie - men hvor er det surt. Hos os havde Nor også været i gang med farveblyanterne under gulvtæppet på værelset erfarede jeg ved den efterfølgende støvsugning... De kunne dog heldigvis gå af igen. Kunsten på væggen er endnu ikke malet over, og da det er på et af børneværelserne, får det nok lov at sidde lidt endnu - jeg er næsten nået dertil, hvor jeg bare vil lade det sidde, fordi det på sin vis også er et minde...
  God weekend.
  /tina

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK Tina, du er sød <3 Tuschstregerne kunne også gå af her - ellers havde vi virkelig også været på den, da det meste af køkkenet havde fået en tur.... Jeg ved godt det kan være fristende med alle de flader, men jeg var alligevel ret overrasker over han gjorde det - han har aldrig gjort det før og ved godt han skal tegne på papir. Jeg tror simpelthen han er gået i sin egen lille verden. Pyh altså .... :D Kram

   Slet
 6. What you're saying is completely true. I know that everybody must say the same thing, but I just think that you put it in a way that everyone can understand. I also love the images you put in here. They fit so well with what you're trying to say. I'm sure you'll reach so many people.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...