lørdag den 12. september 2015

HOME SWEET HOME!


Godmorgen lørdag 
 - Så er jeg tilbage fra Kina-land! Det var en farverig uge der fløj af sted i en kreativ boble med arbejde fra morgen til aften. Jeg landede i Kina til 35 graders tyk varme med smock i luften som på billedet. Jeg var uheldig, at min kuffert forsvandt i Paris, og derfor startede min tur lettere kaotisk. Jeg har heldigvis en forsikring så jeg kunne købe det fornødne, men mine dage er fuldt pakket med arbejde og arheeem.. så er jeg lidt større end den "normale" Kina-størrelse, og kan derfor ikke bare hoppe i det første og bedste tøj og sko på min vej. Man kan heldigvis klare sig med ganske lidt, og da jeg fandt frem til hotellet, og fik lidt mad og søvn, så gik det hele selvfølgelig. 
Jeg fandt en masse smukke og lækre nye kvaliteter og fik tegnet fine streger - De næste 2-3 måneder skal de mange styles sættes i gang og syes op, tilrettes og sælges.  Jeg ville ønske jeg kunne dele det hele med jer... - I stedet er her et par enkelte Kinaglimt. Når jeg ikke arbejder, er jeg mest på mit hotel og ude at spise. Det bærer mine billeder som altid præg af. - Jeg har vist sagt det før, men engang vil jeg rejse derud og opleve meget mere af Kina.  


Når man er træt efter en lang dags arbejde, er det næsten magisk at stoppe forbi en gaderestaurant og spise en skål varm suppe og snakke om dagen. Det var en god tur, men til sidst er jeg også udmattet og glæder mig til at komme hjem. - Og det var en sød hjemkomst, med små ben der trippede i entreen, for at fortælle mig om stort og småt, og selvfølgelig se om der var en lille pakke i min taske - det var der! ;)

I dag skal kufferten pakkes ud og tøjet skal vaskes står den på daseri, sofakrammere og hente-mad, tror jeg! ;)

- Go' weekend til jer <3
4 kommentarer:

 1. Godmorgen Mille. Velkommen hjem. Jeg kunne godt spise maden på 3. sidste billede. Guirlanden på andet sidste billede ligner meget en, min mand i flere år insisterede på at hænge op i stuen hele julen! ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind Tak Lisbet - Jeg er vild med kinesisk mad og vi har allerede fået det herhjemme også :) Husk at kysse din mand for at være lidt guirlande-gak, festlig og ligeglad med snorlige bolig-rammer - jeg går også pynteamok i julen! :D Go søndag og dejlig uge til dig :) Kh mille

   Slet
 2. velkommen hjem sødeste Mille <3 familie og søndagsvejr ... kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak fineste - vi nåede ikke at fange hinanden - men håber vi kan ses snart <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...