onsdag den 16. september 2015

OH THOSE SISTERS - NYT HOS SØSTRENE GRENE!


Godmorgen! :)

Jeg har en fin dag i vente - efter arbejde skal jeg nemlig mødes med søde Michelle, som jeg ikke har set i alt for lang tid. Hun er både blevet gift og købt et dejligt lille kolohus - så vi skal sludre en masse. Jeg vil en tur forbi Søstrene Grene og se på alle de lækre nye efterårssager fra billederne. Keramiske kopper og tallerkener, vamsede puder og tæpper og røgfarvede glaslysestager - det hele får mig til at glæde mig til efterårets mange farver, uldsokker, kaffe og indehygge. 

Go' dag derude - Nu drøner jeg ud i den! <3
4 kommentarer:

 1. Fine, fine ting- man bliver lidt glad - ligesom du gør - på en grå dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg er særligt vild med det blå keramik, tror der skal flytte et par kopper ind her :)

   Slet
 2. Very informative, keep posting such good articles, it really helps to know about things.

  SvarSlet
 3. I will probably be back again to browse more, many thanks for the data

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...