søndag den 26. juli 2015

UD AF CAMPINGHABITTEN - NEWIN!


Vi er hjemme efter den fineste campingtur. I postkassen lå der en pakkehilsen fra posten, og jeg havde fuldstændig glemt, at jeg havde udsalgsshoppet inden vi tog af sted. Jeg var så spændt på, hvad der var i pakken, at da vognen var hægtet af bilen, kørte jeg direkte på posthuset efter den. Jeg krydsede altså lige fingre for, jeg ikke mødte nogen jeg kendte, eller et af mine "hood crush" af skønne mennesker - For jeg var stadig i afslappet campinghabit a la gamasher og klipklapper - oh yes - har boet i behagelige daseri-outfits, men altså ikke så kønt! :D - Ind på posthuset og hurtigt ud i bilen - for at finde denne bomuldshæklede sag fra Mango!


Jeg hoppede i den i går, og var til et jeg-kommer-lige-forbi-besøg hos min veninde, det var drønhyggeligt. Sådan skal min sidste ferieuge være - små aftaler ligger og venter, og så får jeg besøg af min søster fra København. 

Har I mon stadig ferie? Og plasker I regnen lige i hovedet tilbage med en rød haveslange? - Det håber jeg!

<3
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...