mandag den 27. juli 2015

WE ALL HAVE A FAVORITE COLOUR!


Skybrud og en grå himmel i weekenden betød indehygge med podcasts og tid ved symaskinen. Jeg ville sy en lille jakke til Hector - Måske husker I, at jeg syede en lille blåstribet anorak til ham engang!? - Den har jeg været rigtig glad for, men han er forlængst vokset ud af den. Jeg havde derfor i tankerne, at sy en denimjakke med rå stikninger og detaljer. Da jeg fortalte Hector om min plan svarede han - " Men Mor... - Jeg vil meget hellere have en rød jakke, rød er jo min yndlingsfarve!" 
Selvom den lille denimjakke stadig rumsterer i mit hoved, måtte jeg alligevel lytte til min noget bestemte 3-årige og hans yndlingsfarve!

En lille ny anorak i RØD ;) - med mørkeblåt fleecefohr og lynlås i rykken!


Det tog lidt tid at lave mønsteret, der er en blanding af en jakke han allerede har og mønsteret fra den blåstribede anorak. Jeg skulle først tyde mine kragetæer og læg-lidt-ekstra-til-her-kommentarer på mønsterdelene - grrr... Jeg gør det ikke altid nemt for mig selv! Det nye mønster passede heldigvis som det skulle. Jeg har lavet jakken stor, så han stadig kan vokse i den.

I morges syede jeg endelig jakken færdig og han har haft den på i dag. ♥

   

12 kommentarer:

 1. Hvor er den lækker! Min søn havde også sådan en blåstribet anorak med lynlås i ryggen som lille. Vi var så glade for den, at jeg også mange gange har overvejet at sy en ny til ham. Han ville være vild med den røde, som også er hans yndlingsfarve, desværre må de ikke have faste hætter i børnehaven.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Sofie ;) - Denne er også en "hjemmejakke" - Stof og Stil har et mønster med aftagelig hætte med trykknapper - Men til børnehaven skal Hector have en vind/vandtæt jakke- den syr jeg ikke selv :)

   Slet
 2. Skøn jakke til en ligeså skøn dreng!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tak - han er glad for den - det gør det faktisk lidt sjovere at sy til ham, når han flere gange kommer ned for at tjekke - Er den færdig nu mor?? :D Jeg syr sjældent til ham fordi han vokser så hurtigt - men en jakke er sytiden (og prisen) værd! :)

   Slet
 3. Svar
  1. Tak for din søde hilsen! :) Jeg var faktisk lidt skeptisk med den røde farve, men som arbejdet skred frem synes jeg den er rigtig fin. Jeg har fået lyst til at sy mere til ham - det virker mere overskueligt i de små størrelser end til mig selv :D Go' aften til dig.

   Slet
 4. Hvor er den flot :-) Du er simpelthen for sej, Mille!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Line - hvor er du sød - regnvejret var godt for noget - jeg har genfundet sylysten og tror jeg skal have gang i flere projekter :) Go dag til dig!

   Slet
 5. Hej Mille
  Den er godt nok flot!! Og tak for tip til mønsteret i stof og stil, det vil jeg se på
  God dag 😊

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Katrine - tak for de søde ord. Ja den her jakke er nok egentlig mere som en varm trøje - yderstoffet er bomuld og ikke vandafvisende. Jeg tænker den er go til gåture og hjemme-udeliv i det tidlige efterår ( eller nu :D )
   Hvis du påtænker at sy en jakke ser mønsteret fra stof og stil med aftagelig hætte fint ud - jeg har dog ikke prøvet det - jeg begiver mig næsten altid ud i selv at lave mønstrene - selvom jeg spænder ben for mig selv i forhold til tid :D
   Go dag til dig, kh Mille

   Slet
 6. Nøj hvor er den blevet flot Mille! Og skønt at du lyttede til den lille trold! Sødeste billede det sidste af ham!!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak sødeste My - Jeg synes også det sidste billede indbyder til et lille kys af lille H :) <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...