torsdag den 23. juli 2015

PLØN UPGRADED!


Jeg havde ikke troet, at vi skulle holde vores sommerferie i Pløn igen i år, men her er vi - på samme stille og hyggelige campingplads som sidste år - Nu i upgraded stil - i vores lille vogn, med rosévin i køleskabet og varm kaffe på kanden hver morgen. Jeg må indrømme den her rejseform passer mig liiiidt bedre end det lille tremandstelt vi rejste rundt med sidste år. 
Vi har camperet her den sidste uge. Der er sokker i sandaler og klapstole så langt øjet rækker, og vores lille vogn passer perfekt ind her under et stort træ ved søen. 
Her er en kæmpe-fin campingånd, man hilser på hinanden og snakker på kryds og tværs. Et tysk par forærede os deres grill da de skulle hjem, så vi har grillet saftige burgers og det var et hit! 

Hector leger ude med pinde, fjer og kogler dagen lang, og jeg elsker at se, hvordan fantasien bare vokser. Vi har badet i søen, lavet vores eget backgammon-spil, lyttet til regndråber på taget og spist hjerteformede hindbærsnitter i byen. - Det kan godt være, jeg ikke får cocktails og brune stænger - men den lille vogn og stedet her er vist blevet vores Mallorca!

Jeg håber, I spiser store is med guf og nyder solen - TAK for jeres søde kommentarer til sidste indlæg, det gør mig glad, at I kigger herind!

 Go' aften til jer <3
13 kommentarer:

 1. For filan, for nogle feriebilleder altså, Mille! Kommer helt i sommerstemning, selvom der udenfor er mere hvid end blåt på himlen, og jeg sidder i langærmet t-shirt og uldhjemmesko :)

  Kh. Marina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Marina - det var en hyggelig tur - med familietid i fokus - det var rart for os alle. Snart får du en lille blød baby i armene - så kan grå skyer og regnvære helt ligegyldigt - det bliver da bare så skønt - glæder mig til at følge med <3 kram

   Slet
 2. Jamen, så dejlige ferieglimt- vidner om FERIE!!! Sommerglæder for store og små!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en skøn ferie - Hector var helt grådkvalt da vi skulle hvem - men vi må snart ud med vognen igen :) Go aften til dig!

   Slet
 3. er vildt forelsket i billedet: Far og søn! det fik mig til at grine og tænke på hvor er du bare god til at fange de rigtige øjeblikke! Love U Mille

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi - jeg kunne heller ikke lade være med at grine - hvad er det med mænd og hænderne der? :D Love you right back! <3

   Slet
 4. Jeg er helt pjattet med far-søn billedet. Godt spottet ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. :) Ja tak Malene - jeg tror faktisk Hasse rettede på sine shorts, mens Hector tit går sådan der ( indsæt lige det der abeikon der holder sig for øjnene :) ) Da jeg kiggede mine billeder igennem kunne jeg ikke lade være med at smile- kram til dig

   Slet
 5. Ih hvor er det bare nogle mega skønne billeder - mig og Kit har også overvejet en tur til Plon faktisk, men endte med at booke til Kiel her til september - men nøj, det ser godt nok dejligt ud :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Anne - Vi tog også en dag i Kiel - Der vil jeg helt sikkert ind igen - vi havde ikke en klapvogn med og kom derfor ikke langt omkring, men den virker hyggelig med havneområde og byliv. Glæder mig til at læse om jeres oplevelser i Kiel! Go uge til dig <3

   Slet
 6. Hold da op hvor er jeg forelsket i campingvognen. Så fint med pletter :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Den var så sød den vogn - Det er desværre ikke vores - men jeg fik lyst til at "pynte" vores op til næste år - når man nu har en lille vogn der ikke er så fancy så er det jo oplagt! :)
   Tak for din søde hilsen her - så fandt jeg også ind til dig! ;)

   Slet
 7. Er helt pjattet med jeres campingvogn. Den er da for sød. Det lyder som en helt igennem hyggelige ferie med masser af familietid. Jeg er lige lidt nysgerrig, hvor er dine fine sølvsandaler fra?

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...