torsdag den 16. juli 2015

SOMMER EVENTYR!


Sommerferien er skudt i gang! - I skrivende stund sidder jeg i mine forældres have og spiser store bløde stikkelsbær. Vi havde ingen planer, men da ferien kom tættere på, og vejret fortsat var gråt og trist, søgte jeg nettet tyndt efter rejser til Mallorca og store drinks. Men uden held, for priserne var eksploderet, og alt nærmest udsolgt. Det var måske heldigt, for helt ærligt ved jeg jo godt, at Hector slet ikke er til 40 grader og daseri på en solseng. Sidst vi tog af sted på sådan en tur, var det næsten en skandale
Men hvad finder man så på!? Efter flere forskellige forslag fandt vi en lille bitte campingvogn. Hverken køn eller smart, men meget velholdt og hyggelig. En spontan beslutning og vi kan nu kalde os campister! :)

Lidt billeder af vognen som den så ud, da vi købte den - En lille Adria Sport fra 1986 

Vognen blev hurtigt synet og fik plader på, og så stod der pludselig en vogn i indkørslen. Vi spiste pizza og drak vin i den nye vogn. MEN - hynderne lugtede jordslået og havde skjolder, og jeg kunne bare ikke forestille mig, at sove på hynderne, da lugten virkelig var grim. 
SÅ - En tur i "Stof og Stil" og 10 timer senere ( + 15 kopper kaffe og en gane der nærmest var forsvundet af bolcher ) står vognen nu med nye hynder og gardiner. 
Altså den skal nok have en større tur for at blive sådan rigtig fin og sej - men den er helt perfekt til vores lille ferie.


Vi ved endnu ikke helt, hvor turen går hen - men nu skal vognen pakkes med bøger, fiskestænger og håndklæder - Jeg GLÆDER mig til at komme ud og rumle 80 kilometer i timen med den lille vogn! :) 

Jeg håber, solen skinner hos jer <3
10 kommentarer:

 1. Hvis jeg kender dig ret, så skal du nok få "Millet" den vogn om i en vis fart.
  Tillykke med vognen! Jeg vil glæder mig til mange flere campingglimt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tak Malene - jeg skal igennem kasserne på loftet - tror der gemmer sig en del 70er-lopper der passer ind - i første omgang blev det nye gardiner og hynder og det gjorde en ret stor forandring. Det er simpelthen så hyggeligt at campere- vi havde en vildt hyggelig tur og tænker den bliver frugt i efteråret til småture også! :)

   Slet
 2. Hvor er det fint! Kunne være så fedt med en campingvogn :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Den er meget lille vores vogn - fordi min lille bitte bil skulle kunne trække den - men jeg synes lidt det er det hyggelige. Vi har netop været af sted og der kommer jo vogne på pladsen der fylder et ondt år og nærmest er kørende huse - Det tiltaler mig ikke på samme måde, selvom jeg da også blev lidt frustreret af Hectors legesager overalt i vognen :D Go aften til dig!

   Slet
 3. FANTASTISK Mille, vi startede også ud med en ældre vogn :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er drøn hyggeligt - jeg ville gerne have en rigtig gammel retro vogn - men campingvogne er jo slet ikke billige - vores er lille og sød og den passer perfekt til os. Sidste år rejste vi i telt - i år i den lille vogn og om nogle år ender vi måske også i en nyere og større :D Hvor stor er jeres?

   Slet
 4. hvor er det blevet fint allerede :) nyd ferien, de sjove, de rolige og hyggelige stunder. Sommerkram fra dem som savner at I ikke er i Århus under Jazz-ugen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig til du skal se den - og endnu mere til du skal med ud og campere med os - spegepølsemadder smager himmelsk på en campingtur :D Ville gerne have hørt jazz med dig - håber I kom af sted til dans og øller! <3

   Slet
 5. Hvor er den "sød" jeres nye vogn- der vil med garanti følge mange gode oplevelser i kølvandet. Sikke en forandring fra gammelt til nyt- godt gået på så kort tid- flot!! Rigtig god ferie!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak - jeg må indrømme, at jeg var tæt på at give op under hynde-syningen, jeg vil ikke foreslå andre at gøre det på en dag, og slet ikke dagen før man skal af sted, men nu var jeg opsat på det og det er overstået :) Go ferie til dig ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...