torsdag den 2. juli 2015

#TBT - THROWBACK THURSDAY!


Throwback til sidste sommer, hvor vi spiste søde og fedtede bærmadder, smurte arme og kinder med solfaktor-høj, og tog til stranden til aftendyp i friske bølger. Jeg har stadig et par ugers arbejde, inden der dømmes ferie, men når jeg løber mine billeder igennem, glæder jeg mig til det hele. Sidste år holdt vi sommer i Danmark - lige på nær en lille fin campingtur til Plön
- I år har vi endnu ingen planer - jeg drømmer om en husbådsferie i Amsterdam, en tagterrasse i Barcelona eller noget helt andet... 

- Hvad har I mon af sommerplaner? 

6 kommentarer:

 1. Sikke nogen dejlige billeder! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak - et par af dem giver mig lykke-varme i maven, der er billeder der betyder mere end andre - eller glimt som man husker - hurra for at de kan foreviges :) klem

   Slet
 2. Ih, så fin du er, der i sidespejlet. Og Hector med. Lige til at spise!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er sød Anne - et obligatorisk bilselfie må jo være på sin plads når man drøner rundt i landet :D
   Go' arbejdslyst til dig - jeg har lige en uge mere inden jeg går i ferie mood!

   Slet
 3. Så skønne billeder! Vi tager igen i år på kør-selv-ferie til Limone ved Gardasøen. Sidste år kørte vi til Toscana og det var fantastisk. Vi overvejede også Barcelona, men det må vi have tilgode. Husbåd i Amsterdam kan klart anbefales i øvrigt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg husker dine feriebilleder fra sidste år - fredfyldte og rammerne SÅ smukke! Gardasøen lyder også dejligt - håber vi får lov at følge lidt med :) Jeg er spændt på hvor vi ender - eller om vi bliver hjemme, vigtigst er det, at vi har ferie sammen i år - det havde vi ikke sidste år og selvom det var en skøn sommer, er det bare ikke helt det samme.
   Go' uge til dig fineste du <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...