søndag den 5. juli 2015

LIDT UGEGLIMT!

I sidste uge besøgte jeg Louise til venindehygge i deres fine og inspirerende rammer - Jeg fik bladret i hendes nye lækre retrobog, snakket med dejlige veninder og spist cremet og krydret indisk mad. En farverig dag der gav plusser på energikontoen!

Jeg hoppede i en ny jumpsuit fra H&M - Den er drøn-behagelig og farverne og printet kaldte på mig fra lang afstand! :)

Hector og jeg høstede haven for hyldeblomster og jeg har skænket iskold øko-lemonade på terrassen. 

I går var vi til Jels vikingespil. - En familietradition med madpakker og tæpper. Hvis I har mulighed for det, skal I samle familie og venner og tage ned og se stykket! Det rummer så meget spænding af vikingekampe, kærlighed, humor og en masse flotte kostumer. Hector var helt opslugt og jeg med - Det er en virkelig fin sommeroplevelse for alle aldre! 

I dag har vi været ved stranden og huden prikker lidt fra den bagende sommersol. Jeg napper lige en uges arbejde mere inden der dømmes ferie.  

Go' uge til jer <3
4 kommentarer:

 1. Det ser godt skønt og sommerlækkert ud. Venindehygge er altså bare noget af det mest energi-givende (:

  - Kit

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enig - vi havde en skøn eftermiddag - Det her blogland har givet nogle rigtig gode venskaber - måske fordi vi har mange fælles interesser - det var i hvert fald en skøn dag.
   Tak for din søde hilsen her Kit <3

   Slet
 2. Skønne indslag, sprængfyldt med energi og sommerglæde!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Det kan godt være det ikke lige har været det bedste sommervejr i år - så må man jo opfinde sin egen farvepalette :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...