tirsdag den 30. juni 2015

WHEN DAYS ARE GREY - JUST GO PINK!


Forleden var jeg til fernisering i børnehaven og efter den fineste omgang børnekunst, spiste Hector og jeg aftensmad sammen i Ikea - En rigtig fredagsdate med børnehavehistorier og en kanelsnegl til dessert! :) 
Vi købte et par det-kan-vi-ikke-leve-uden-sager ( eller noget) - Heriblandt blomsterne til et lille projekt.  


- En stor, farverig og vild blomsterkrans til vores gamle slidte hoveddør. Jeg synes humor og farver pynter ret godt til regnfulde og grå junidage.
Jeg stod en dag i kø i en blomsterbutik, hvor parret foran mig købte en stor porcelænsgris med et æble i munden... Jeg gik helt i stå.. Den var VIRKELIG STOR, ret dyr og bare meget lidt køn!! - Jeg kunne overhovedet ikke se situationen for mig, hvor de BEGGE to var enige om, at porcelænsgrisen var en super go' ide til deres have. Men nu står jeg så her, med en stor pink blomsterkrans på min hoveddør... Jeg håber, forbipasserende forestiller sig, at på den anden side af døren er der nogen der drikker sommerdrinks og danser limbo.. :)

4 kommentarer:

 1. Haha! Jeg forestiller mig helt sikkert både limbodans, poolfest i ægte 70'er stil og farverige drinks med paraplyer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. hihi og nu skinner solen for fulde drøn - du kan tro vi danser limbo ;D Go dag til dig i solen ;)

   Slet
 2. Jeg foretrækker pink blomsterkrans frem for stor grisestatue tror jeg. Det ser MEGA fint ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også den er fin - hverdagen behøver ikke være snorlige vel :) - dine hilsener her betyder mere end du ved Cecilie <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...