lørdag den 27. juni 2015

WU15 - NÅR PASSION OG DESIGN FORENES!


I formiddags har jeg haft "Mille-tid" og slentret rundt i Århus' gader, drukket kaffe og kigget på mennesker.
- Jeg var forbi Klostergade, hvor jeg besøgte den lille butik WU15 - en konceptbutik med upcoming designeres lækre sager på hylderne. Udover at være en lækker butik med designs til fine priser, er WU15 et designfællesskab, hvor kunstnerne kan sparre sammen. Butikken er drevet af to kreative ildsjæle, Christina og Melanie, der sammen fik ideen til et kreativt netværk.

- Jeg har glædet mig til at se butikken, fordi jeg er vild med de små steder rundt i Århus, hvor man hylder lokale designere og deres håndværk. Den her bliver helt sikkert et must-see på min shoppingrute!


Der er så mange fine sager i butikken - Jeg forelskede mig b.l.a. i de sort/hvide sneakers - de er helt lette og super behagelige at have på. Den lille tetris-ring satte også et smil på mine læber - og ledte tankerne tilbage til 80'erne, hvor jeg har spillet mange timers bib-bib-spil ( hedder det det!? :D ) 


Der er en kreativ energi i butikken, og de rå og minimalistiske rammer fremhæver de forskellige designs.  
Stativet med de mange kimonoer og skjorter måtte gerne bo hos mig, så smukke hver og en. Imens jeg besøgte butikken, kom et par, der ledte efter en kimono til deres forestående bryllup - det fik mig til at tænke på, hvor fint og særligt det er at købe et helt unikt stykke tøj til sådan en dag.

Hvis I er i nærheden, skal I tage forbi butikken og selv gå på opdagelse på hylderne. - I kan også besøge deres hjemmeside lige her.


Resten af lørdagen står på legobyggeri, flimmer og nem mad til aften - yndlingslørdag it is! ;)

Go' aften til jer <3 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...