søndag den 14. juni 2015

THAT SUMMER FEELING!

Solskygger på væggen, fjer i håret og telthygge på en tirsdag - lidt glimt fra den sidste uge - hvor sommerfornemmelser er blevet tændt sammen med små lamper på terrassen. Hector har tegnet den første tegning der ligner noget, og jeg knuselsker den og de tynde ben jeg har fået! :) 
Forleden købte jeg et par sandaler med hjem til ham - han prøvede dem på, gik lidt rundt i dem, men satte sig så ned, tog sandalerne af og sagde meget bestemt - " MOR! Dem vil jeg ik' ha' - det er ik en di'sion vi ska' snak' om"! .... :D

"Orange is the new black" er tilbage på Netflix - så nu vil jeg synke ned i hjørne-børgen og nappe et par afsnit.

Go' aften til jer!

<3


6 kommentarer:

 1. Jeg skulle lige til at slukke computeren--men så var der disse fine billeder på din blog. Jeg ku godt li` historien om sandalerne, og billedet med telt-hygge og Peter Pedal er også skønt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for den søde hilsen - jeg blev selv overasket over at der var s¨å mange billeder fra ugen:) Hector og Hasse sov i teltet i to dage, men jeg må indrømme, at jeg lå inde i min varme seng og lod dem om telthyggen - hvor bliver sommeren af? Go' aften til dig :)

   Slet
 2. Årh Mille, der er så hyggeligt hjemme hos dig! Lyskæden mindede mig om vores Kina fest hjemme hos dig, tænk at det allerede er to år siden!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Ida - ja tænk - det var den aften vi fik af vide du ventede søde lille P - og nu er hun her med springvandsfrisure og masser af personlighed <3 - Man opdager hvor alt for hurtigt tiden går når man har en lille der vokser! Håber snart vi ses igen!

   Slet
 3. Jeg har lyst til at akutgemme alle billederne på den mentale harddisk. Så fine og personlige sommerglimt.
  Mer' tak ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din dejlige besked Malene - den betyder mere end du ved <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...