mandag den 8. juni 2015

SPRØDE BLADE TIL SOMMERVAND!

Mit lille terrasseprojekt er begyndt at tage form. Jeg mangler stadig plasttæpper til gulvet, et par hynder og lidt pyntedims, men her er grønt og hyggeligt, og så snart solen kommer for at blive - skal søde venner inviteres til grill, tæpper,vin og udeliv til sent. 
Jeg har fyldt en blomsterkasse op med mynte og citronmelisse, og har allerede plukket mange sprøde blade til frisk have-the.

Jeg er vild med de grønne nuancer på de knasende blade. - Urterne vokser med lynets hast og de smager også godt i et glas iskoldt vand. - Jeg forsøger, at få drukket de ca 2 anbefalede liter vand om dagen, men det er ikke altid nemt, mest fordi jeg glemmer det, men også fordi jeg synes, vand er en lille smule kedeligt. - Med de grønne blade ser det ekstra sundt og lækkert ud.

En håndfuld søde blåbær og urter fra haven - Vandet danner små bobler og det smager blødt og friskt. Kanden fandt jeg i Ikea - Jeg har faktisk fortrudt jeg ikke købte en mere - den er perfekt til sommervand, juice og saft!
Jeg har i øvrigt downloaded en app der hedder Waterlogged - Den holder regnskab med mit vand-drikkeri, og med lyden af en rislende kilde, minder mig om, at drikke vand i løbet af dagen. - Den er ret go' til os der glemmer det! :) 

- Hvad med jer - Husker I at drikke vand i løbet af dagen?   

Go' uge derude - Håber den er god ved jer <3
2 kommentarer:

 1. Et par blade, en tår tonic-water, en skvis vodka og lidt jordbærsaft - så er der sgu sommerdrinks :D Åh, Mille, jeg vil ha' en altan, bliver helt misundelig.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. JA Anne - men det er blevet ret populært med køkkenhave i vindueskarmen - så du må igang, og ellers er du altid velkommen til et glas her på terrassen ;)
   Go aften til dig <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...