fredag den 5. juni 2015

HVERDAGS-JAM AF BLOMSTER OG BLÆST!

I weekenden var jeg i Uggerby i sommerhus med dejlige mennesker - Den fineste sommertradition jeg også har skrevet lidt om her og her
I mellem hyggestemning af spil, tæpper og sommerhus-madder, var vi et par stykker der tog ind til Hirtshals og købte lopper af tøj, bøger og keramik. Vi var også ude og blive blæst igennem ved vandet. Bølgebrus og sand der føg henover stranden - det var ret koldt, men duften og synet af det hele var simpelthen så fedt. Jeg blev på en måde helt lettet i hovedet - tanker og hverdagstravlhed forsvandt med blæsten og weekenden gjorde mig bare rigtig godt! :)  

Jeg har allerede afsløret lidt af den her kimono på min Instagram - Det var egentlig en gammel dame-morgenkåbe med krave og tunge ærmer. Jeg fik den igennem symaskinen og tilføjede fohr, lommer og lidt andre småtilrettelser - jeg synes printet er så fint. Jeg VED godt det ikke er helt det samme ik' - men jeg synes printet minder en lille smule om den her smukke jakke fra Stine Goya.  

Jeg har også syet sengetøj til Hector - Han hjalp med at slå trykknapper i - imens vi hamrede løs konstaterede han - " Vi arbejder hårdt, mor!" :)

Forleden var jeg forbi Linda's og fik min all-times favorit salat med linser, rødbeder og blød og cremet humus på toppen. Uimm det er godt - den skal helt sikkert gentages når flere solstråler rammer Århus.

En fridag uden planer og solen presser sig igennem mine lidt beskidte vinduer - De skal vist vaskes i dag - Men først en runde to af kaffe og sofa-daseri.

- Go' dag derude og tillykke til alle de stærke og gode fædre derude - Til min egen søde far - selvfølgelig den stærkeste af alle :)

 <34 kommentarer:

 1. ihh den der jakke den er altså smuk :) .... Er død misundelig! God mandag søde Mille

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde My - du af alle forstår glæden ved et rigtig godt vintage- kup :)

   Slet
 2. Uhh kan huske den stikkende fornemmelse på mine ben, når jeg som barn færdedes på Rømø strand (mit billede i hovedet ligner dit) i sandstorm!!
  Den salat der.... Nårh hå det ser godt ud, der vil jeg gerne med ind, når det engang lykkedes at finde dato til hygge i farmorhuset :-)
  Skønne billeder - det er altid dejligt at lave overspingshandling ind om din blog - Nu må jeg back to buisness :-)
  KH FruTerp

  SvarSlet
  Svar
  1. ARGHHH FRU TERP - lige pludselig mærker jeg også den stikkende sand-fornemmelse, aften badning og at holde øje med de mange røde brandmænd i bølgerne - varmt tøj og så måske en is :)
   Go aften til jer og JA - du må snart en lille tur til jylland!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...