mandag den 25. maj 2015

BERLIN - LIVING WITH ART!

Hverdagen ruller og jeg er tilbage fra et lækkert Berliner-visit. Det var en skøn forårstur, og jeg var høj over at være svøbt ind i kunst, solskin og venindetid. 

Som I ved, flyttede vi ind i det fineste atelier - Det tilhører Sigurd Wendland og det ligger øverst i en gammel fabriksbygning i Schöneberg - Simpelthen så lækkert! Lys gennem vinduerne og højt til loftet - det var et kirsebær på toppen af vores tur at bo lige der med kunst og farver. 


Vi drak en masse latte, spiste sushi i flere omgange og besøgte et hav af vintagebutikker - Jeg fik selvfølgelig en stak herligheder med hjem til skabet, og når jeg lige får knipset et par billeder, skal I se det - mange lækre sager! I det hele taget blev der fyldt op på oplevelsesbarometeret - mit kamera gløder med glimt fra det hele - Jeg er vild med den by! 


Jeg håber, I har danset med pinsesolen - Ha' en fin uge <3 


7 kommentarer:

 1. Åh, hvor lyder det skønt! Og jeg synes bestemt i boede i et lækkert kirsebær ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Berlin er bare så skøn og viste sig fra sin bedste side med solskin alle dage - Lejligheden lå på 5 sal - så vi fik os dagens motion når shoppeposerne skulle bæres op sidst på eftermiddagen :D

   Slet
 2. Ih hvor fedt - hvem der blot levede af, at være kreativ!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ik - og så bliver jeg varm i maven, for er jo selv så heldig at leve af at tegne - måske derfor jeg viklede mig helt ind stemningen der var i det lille atelier :) Go aften til dig søde Anne

   Slet
 3. Ser rigtig hyggeligt ud, og sejt at kunne få lov til at bo i et atelier :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var simpelthen så hyggeligt - jeg kan kun anbefale at finde anderledes bo-steder til sådan en oplevelses-tur - vildt fedt! Tak for din søde hilsen her og go aften til dig

   Slet
 4. Mit hjerte banker lidt ekstra, når jeg hører om og ser glimt fra jeres venindetur. Det ønsker jeg mig. Snart.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...