mandag den 11. maj 2015

KUNST, EVENTYR OG VENINDETID I SIGTE!

Photo Credits: Airbnb

Jeg bliver nødt til at dele de her billeder med jer - jeg er nemlig ved at springe af forårskriller og sommerfugle i maven. Jeg glæder mig ubeskriveligt til på torsdag, hvor min veninde og jeg, lige som sidste år, tager en forårstur til skønne Berlin. 
Foruden at suge til os af byens fine energier, skal vi bo lige der midt i kunst og farver - vi har nemlig lejet os ind i et atelie. Ser det ikke bare spændende ud? Jeg forestiller mig, det giver masser af kreativ krydderi til vores tur - at vågne og spise morgenmad lige der, jeg glæder mig! - I kan i se flere billeder lige her ;)

Jeg har allerede fået en række fine Berliner-tips fra skønne mennesker - men måske I har flere must-see-steder til os - så skriv dem gerne i kommentarfeltet, jeg vil glæde mig til at læse med og kvitterer med virtuelle kram!;)

Go aften til jer <3

9 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Fik lige skrevet lige lovligt hurtigt:) Det ser ALT for smukt ud. Det sted skal jeg huske! Rigtig god tur til jer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er ret sikker på du også vil elske det sted - Jeg vil måske ikke anbefale at tage derop med børn - der er mange trapper og det er jo sådan nede-på-jorden-primitivt :) Men hvis du skal af sted i et par dage med din mand eller en veninde er det bare SÅ fint - Go uge til dig Cecilie <3

   Slet
 3. Dét lyder hyggeligt! Og god idé med en årlig venindetur til Berlin :) God tur!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er som så mange andre blevet Berliner-fan - der er bare SÅ fedt. Tak Kristina - vi havde den bedste tur. Håber I har nydt solen på terrassen i weekenden ;)

   Slet
 4. Svar
  1. Det var bare så hyggeligt - Og du var en kæmpe hjælp med din lange liste af lækre steder - tusind tak Susanne - Vi spiste frokost på Roamers - jeg blev jo helt inspireret af det sted :)
   Go' uge til dig - og jeg er altså lidt misundelig på din hverdag dernede - Jeg fik den der - her-kunne--jeg-altså-godt-bo-følelse op til flere gange ;) kram

   Slet
 5. Jeg revner af misundelse. Berlin og venindetid lyder fabelagtigt.
  Nyd det, søde Mille.

  SvarSlet
  Svar
  1. Oh yes Malene - det var så fedt at være af sted - 4 dage går bare for hurtigt. Da vi skulle køre hjem gik mit 5 gear i stykker på bilen og der var tyk tyk tyk trafik - det gik så ikke lige så hurtigt ( indsæt abeikon der holder sig for øjnene :) ) Men tror det bliver en årlig tradition med en tur derned ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...