søndag den 10. maj 2015

VATTÆPPER OG RØDE PØLSER - ÅRETS FØRSTE KOLOTUR!

Weekenden blev skudt igang med mælkebøttesaft på fingrene, duft af nyslået græs og kaffe på terrassen. Hector og jeg besøgte vores søde venner i deres fineste kolohus. En spontan aftale med forsmag på alle de skønne sommeraftener vi har i vente.  

Jeg var egentlig fredagstræt efter en lang og travl uge, men det sted er bare så hyggeligt og selskabet det bedste! Hector for rundt i haven og skød med bue og pil og legede ninja. Vi tog begge derfra sådan lidt høje på kololiv. 
Jeg fik i øvrigt en lille fredagsseddel med hjem fra børnehaven! De havde snakket om, hvad mor og far mon arbejdede med!? ( Mor er designer og far er pædagog). - Hector havde fortalt, at hans mor arbejdede hårdt med tøj... men hans far lavede ik' noget, han legede bare med nogle børn...! :D 

Jeg håber, I har haft en drønhyggelig weekend og er fuldt opladet til en ny uge! 
Have a good one <3

4 kommentarer:

 1. Det ser godt nok hyggeligt ud!
  Det har jeg også hørt fra mine piger, at de voksne i børnehaven jo ikke havde et arbejde. Meget sødt, at det ikke falder dem ind, at de voksne får penge for at være sammen med dem, men lidt ærgerligt for far ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - jeg kunne heller ikke lade være med at grine - der kommer mange små guldkorn i den her tid :) Rigtig go' uge til dig Kh Mille

   Slet
 2. Nøj, så fint med hjertehullet i fliserne på billed 1, burde fyldes med jord og såes med hornvioler <3

  - Anne

  SvarSlet
 3. Nøj, så fint med hjertehullet i fliserne på billed 1, burde fyldes med jord og såes med hornvioler <3

  - Anne

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...