lørdag den 9. maj 2015

DEAR MAMA!

I morgen er det "mors dag" - Jeg har lavet en lille oversigt af fine gaveideer - I skulle selvfølgelig have haft den for et par dage siden, men måske der stadig er nogen derude der mangler en lille gave-tanke :) Egentlig handler det ikke så meget om at have en gave, man kan eventuelt også skrive et kort med søde linjer - Det er tanken der tæller og det gælder selvfølgelig alle årets dage - men her altså lidt ideer til "verdens bedste mor"! <3

1// Et smykke - kæden fra Pernille Corydon er enkel og fin.
2// Personligt fotokunst - Måske af dig selv, dine børn eller fra en oplevelse med din mor.
3// Den fineste MOR-plakat fra dygtige Frkhansen - Du kan finde den på hendes blog lige her.
4// Enkle smukke blomster 
5// En flot farve til neglene - evt denne fra Essie - fundet lige her 
6// Mor-koppen fra Liebe - find den lige her 

Min egen mor bor et stykke fra mig - og jeg skal ikke være sammen med hende i morgen, men vi ringes næsten sammen hver dag og i morgen ingen undtagelse. Når vi ses næste gang har jeg også en lille ting til hende. - Min mor smider altid, hvad hun har i hænderne, hvis jeg har brug for hende - Hun kan lege playmobil i timevis med Hector - Hun lytter og støtter mig altid, og jeg er meget heldig, at have hende i mit og vores liv - JA, verdens bedste mor! <3 


Fejrer I mon også mors dag? 

Go' lørdag til jer <3

6 kommentarer:

 1. Du har nemlig en fantastisk mor! Mindes stadigt med glæde de mange eftermiddag brugt i jeres køkken med lune boller og saft, hvor din mor var nærværende og lyttende - uanset emnet for samtalen! Fantastisk kvinde!
  Kh. Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih tak for din søde hilsen der gør glad Tina - der blev jeg lige taget tilbage til det hele også - Så mange gode minder <3 Håber du har haft en dejlig dag med dine to smukke børn. Håber I får en go' uge men en mini ferie i sigte! :)
   kram

   Slet
 2. Så fine fund du har samlet sammen. Hvor dejligt at jeg må snige mig med :-)
  Tusind tak for deling!
  Håber du også selv får en fantastisk morsdag og bliver forkælet hjemme!

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvtak søde Gabi - det er den fineste og tidsløse plakat, en smuk gave! Håber også du har hygget med din mama i dag <3 Go' uge til dig.

   Slet
 3. Tusind tak for de meget søde ord! Knus og kram fra din mor!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...