onsdag den 6. maj 2015

COSTA DEL TERRASSE!

Efter et vildt skybrud i går er der igen solstråler på mit stuegulv og fugle, der synger i haven. Jeg glæder mig til sommer, bare fødder på græsplænen, iskaffe, grill og udeliv - det hele!! Kan I mon huske sidste år, hvor jeg gjorde terrassen klar til netop det? Se eller gense det lige her.
- Jeg fandt nemlig lige de her billeder, der minder mig om, at snart står havedøren åben, og jeg sidder derude og suger D-vitamin og farve til de blege ben. 


Terrassen skal shines op igen - den er slet ikke som på billederne endnu. Der skal sættes tid af for at genskabe den samme blomstrende oase.
Det er de små ting, urtebede, glas og kurve, der skaber hyggen. Sidste år lavede jeg hængeplanter både ude og inde, det giver en fin effekt, at have ophæng i flere niveauer - I kan se flere billeder lige her .

Når først terrassen er på plads, flytter jeg ikke så meget rundt. Jeg tager selvfølgelig hynder og tæpper ind om aftenen, men ellers står mange af kurvene, nips og planter ude hele sæsonen i det danske sommervejr. Derfor er jeg ret pjattet med Søstrene Grenes terrasse- og altanoplæg af ting, de har i butikkerne nu - Lækre sager, der er til at betale.  

Ser det ikke bare fint ud? - Jeg har slet ikke grønne fingre, men det kribler altså i mig for at komme i gang igen - særligt med at "dimse" rundt og skabe hygge. Jeg har samlet en oversigt over ting og sager, der står højt på ønskesedlen og skal købes ind til mit snarlige projekt!
No1 /  No2  /  No3  /  No4  /  No5 / No6 / No7 

Ud over kold hvidvin, go'e venner og solskin :)  - Hvad mangler jeg så på terrassen, har I mon ideer eller gode og grønne råd at dele? 

6 kommentarer:

 1. Ej, det retro soft mønster, det blide lys og pejsens ild - det er sgu hverdagsidyl det der! Og med vin i glassene tror jeg næppe det bliver en smukkere forårshygge aften.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Anne - Man bliver så glad - snart står havedøren åben og vi er ude dagen lang - glæder mig ubeskriveligt til det hele. Håber du har en skøn weekend <3 Kh mille

   Slet
 2. Den der pejs <3 Sådan én vil jeg også have - det ser så hyggeligt ud og den må give en dejlig varme sent på aftenen når man stadig sidder ude og hygger sig under et varmende tæppe :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih Kristina - I SKAL altså have sådan en på terrassen - det er drønhyggeligt når det først bliver mørkt - Vores bliver virkelig brugt meget og de er ikke specielt dyre - det må være det bedste terrassetip - køb en mexigrill! :) Go aften til dig

   Slet
 3. så, så man lige mig drøne fra tilst til skærring, for at finde de helt rigtige planter, muldjord og ca en tusse fattigere, men ihh hvor fik jeg fine blomster med mig ;) Tusind tak for inspiration og motivation til at ordne og pynte på terrasserne i kolo ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Storsmiler - du er skøn, dejligt du blev inspireret til at købe grønne sager - der er bare så fint på din terrasse <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...