mandag den 4. maj 2015

HINDBÆRBOBLER OG SØNDAGSMAGI!

I går var der bobler i mit glas, og sommerfugle i min mave - Vi var i Ribe Domkirke og fejrede navngivningen af min lille søde, og bløde niece Bertha. Skønne Bertha. Jeg havde fået den fine ære, at holde hende ved dåben. Hun lå helt stille og blinkede med de blå øjne - Jeg er allerede ubeskrivelig glad for det lille stille væsen, der får mit fasterhjerte til at banke.
Hector legede med sine fætre, tumlede rundt i gymnastiksalen, spiste kage og "bum" og havde en fest. 
- I går var en go' dag, en af de fineste <3

En ny uge er skudt i gang - Go' aften til jer! 

4 kommentarer:

 1. Hvor er Bertha et flot navn og tillykke med hende.. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Joan - Jeg synes også Bertha er det fineste navn. Det var en rigtig dejlig dag - tak for dine søde hilsener - Håber du har en skøn weekend :)

   Slet
 2. Fine små glimt fra en rigtig dejlig dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja en meget skøn dag med masser af indtryk og søde mennesker <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...