lørdag den 2. maj 2015

POSTKORT FRA KINAS LAND!


Lige et par glimt fra min Kinatur. Jeg er lidt i en jetlagsbobbel og vågnede klokken 4 - something i morges... Men Kina var skøn med masser af arbejde fra morgen til aften, kinesisk mad og omfavnelse af hverdag med farver og kultur. En hel uge alene i mit eget selskab - der kommer altså et tidspunkt, hvor jeg faktisk synes jeg er en liiille smule kedelig, og hvemve og savn banker på :)
I dag er der solskinsstriber i stuen og vi har planer med søde mennesker i sigte - It's all good!   
Skønne jer - Nyd weekenden <3  

9 kommentarer:

 1. Kina ser virkelig skøn ud gennem din linse. Jeg får helt vildt meget lyst til at opleve landet, når du viser billeder derfra ;) Kan særligt godt lide billedet af cyklerne, hvor styret ligner en-øjede drager, med knurhår ;) God helg smukke Mille

  SvarSlet
  Svar
  1. Fantastisk - jeg måtte selv bladre tilbage i mine billeder og se dragen :D Du vil elske Kina og alle de små detaljer og jeg ville gerne opleve med dig. Jeg fik en lille kurv med frugt - små bitte mangoer, med en smag man ikke kan beskrive - de var SÅ go'e - men jeg manglede en at dele det sammen med! Glæder mig til at se dig <3

   Slet
  2. vi har snakket om det, og hey skal vi ikke planlægge det? det kunne være så fedt! måske er det snart tiden til at jeg kommer ud til dig, når du er i kina???

   Slet
 2. Åh, de billeder! Jeg får sådan lyst til at pakke kufferten med det samme.
  Men hold da op hvor ville jeg være tabt med de tegn.. Kan du nogle af dem efterhånden?
  Smukt, med smukt på! God aften!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tak Gabi - jeg kunne også godt tænke mig en tur derude uden arbejde og opleve mange flere sider og steder af Kina. Da jeg startede med at rejse til Kina - efterhånden 8 år siden - havde jeg planer om både at skulle snakke kinesisk og læse tegn - men jeg har forlængst kastet håndklædet i ringen, desvære.
   Tak for din søde hilsen Gabi - håber snart jeg ser dit glade og kreative væsen igen! :) kh Mille

   Slet
 3. Dejligt at komme en tur med til Kina!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja et par små glimt blev det til - En lille bid af Kina :)
   Go' uge til jer <3

   Slet
 4. Det ser vildt hyggeligt ud.. Jeg vil også til kina-- :) :)

  SvarSlet
  Svar
  1. JA - og jeg var ikke engang i de smukke og fine omgivelser - Kina skal bare opleves - det er fascinerende, hvordan der altid er mennesker, aldrig er helt stille og hvor man møder alverdens dufte og smage - du må af sted Joan ;) Go' uge til dig, kh Mille

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...